Η Gras Savoye Willis τώρα δυναμικά και στο retail business

Με μια κίνηση στρατηγικής σημασίας, τη συνεργασία με την κα Ευγενία Καφφετζή, ένα από τα πλέον διακεκριμένα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, οι κορυφαίοι Μεσίτες Ασφαλίσεων στον κόσμο Gras Savoye Willis (GSW) μπαίνουν δυναμικά στο retail business και στην Ελλάδα.

Η Gras Savoye (μεγαλύτερη διεθνής γαλλική Μεσιτική Εταιρία Ασφαλίσεων και μεγαλύτερος retail broker στην Ευρώπη) και η Willis (μεταξύ των τριών μεγαλύτερων Broker στον κόσμο), εγκαινίασαν τη στρατηγική τους συνεργασία σε παγκόσμιο επίπεδο, στα τέλη της δεκαετίας του ’90.  

Στη χώρα μας ο Όμιλος έχει ενιαία παρουσία μέσω της Gras Savoye Willis Hellas, στο τιμόνι της οποίας βρίσκεται από το 2007 ο κος Κωνσταντίνος Σ. Μαυρόπουλος ως Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. Η Εταιρία διαχειρίζεται στη χώρα μας μεγάλο αριθμό διεθνών ασφαλιστικών προγραμμάτων πολυεθνικών εταιρειών και διατηρεί στο χαρτοφυλάκιό της πολλές από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις, τις οποίες εξυπηρετεί τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Ο Όμιλος Gras Savoye Willis αποφάσισε, σε μια δύσκολη περίοδο για το επιχειρείν στην Ελλάδα, να επενδύσει στη χώρα μας, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της υφιστάμενης Μεσιτικής Εταιρίας Ασφαλίσεων και στο retail, με την εταιρία GSW Net Trust Insurance Brokers. Η εταιρία ξεκινά με ισχυρή δυναμική, η οποία απορρέει άμεσα τόσο από το διεθνές κύρος του Ομίλου όσο και από τη σημαντική παρουσία της Gras Savoye Willis Hellas, στην Ελλάδα. Η συνεργασία με την κα Καφφετζή αποσκοπεί στην περαιτέρω αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Ομίλου.

Η GSW Net Trust Insurance Brokers, χάρη στην τεχνογνωσία των δύο μητρικών εταιριών, αλλά και στην πολυετή εμπειρία της κας Ευγενίας Καφφετζή σε δίκτυα συνεργατών, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην αγορά της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Στη νέα αυτή δραστηριότητα αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά η ομάδα των συνεργατών – ασφαλιστών που πλαισιώνουν την εταιρία, καθώς και η εμπιστοσύνη των ασφαλιστικών εταιριών στη διοίκηση του Ομίλου.