Νέος Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης στη Mega Brokers

Στο ανθρώπινο δυναμικό της Mega Brokers S.A. εντάχθηκε ο κύριος Δημήτριος Πολυχρόνης, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Ανάπτυξης της εταιρίας. Ο κύριος Πολυχρόνης επί σειρά ετών έχει διατελέσει στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς ως Διευθυντής Πωλήσεων στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, Σύμβουλος Διοίκησης στη COMMERCIAL VALUE και Σύμβουλος Διοίκησης στην EXECUTIVE INSURANCE BROKERS. 

Κύριες δραστηριότητες του κυρίου Πολυχρόνη είναι ο εκσυγχρονισμός και η ανάπτυξη των Δικτύων Πωλήσεων, η εσωτερική
αναδιοργάνωση των υπηρεσιών της εταιρίας, η διαφημιστική προβολή και οι Δημόσιες Σχέσεις της MEGA BROKERS S.A.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κύριος Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου με αφορμή αυτή τη νέα συνεργασία αλλά και των μεγάλων αλλαγών που όλοι συζητούν και αναμένουν να συμβούν στην ασφαλιστική αγορά, δήλωσε «η εταιρία μας παρά τη δύσκολη οικονομική εποχή που διανύει σήμερα η χώρα μας έχει αποφασίσει να επενδύσει σε νέο ανθρώπινο δυναμικό και σε μέσα, διότι πιστεύει ότι με αυτό τον τρόπο θα αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τη κρίση. 

Η καλύτερη οργάνωση μας και ο περεταίρω εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών μας θα λειτουργήσουν όχι μόνο ως μοχλός ανάπτυξης των εργασιών της εταιρίας μας, αλλά και προς όφελος των Συνεργατών μας και ουσιαστικά προς όφελος των πελατών
μας. 

Ο Πρόεδρος της Mega Brokers S.A. γνωστοποίησε ότι η εταιρία (συνεργαζόμενη και με διαφόρους φορείς) εξετάζει την περίπτωση να αναλάβει πρωτοβουλία ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού, για τα ασφαλιστικά προϊόντα που προωθούν οι Ασφαλιστικές Εταιρίες. Λεπτομέρειες αυτής της πρωτοβουλίας θα γίνουν αργότερα γνωστές. Ευχόμαστε στο νέο Στέλεχος της Mega Brokers S.A. καλή επιτυχία στα καθήκοντά του!!!