Η ΑΧΑ ασφαλίζει τους Ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, με πρωτοβουλία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κ. Ιγνατίου, προέβη στη σύναψη Ασφαλιστηρίου προγράμματος Ομαδικής Ασφάλισης με την ΑΧΑ Ασφαλιστική, για τους Ιερείς και τα μέλη των οικογενειών τους (σύζυγοι και τέκνα) της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος.

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική επιλέχτηκε από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος λόγω της αξιοπιστίας, της πολυετούς πείρας και της τεχνογνωσίας της στον τομέα των Ομαδικών Ασφαλίσεων.

Η διαχείριση και η εξυπηρέτηση του Ασφαλιστηρίου και των καλυπτόμενων προσώπων ανατέθηκε στο συνεργάτη του γραφείου της ΑΧΑ Ασφαλιστικής στο Βόλο κ. Βέη Νικόλαο.

Το πρόγραμμα καλύπτει νοσοκομειακή περίθαλψη και νοσοκομειακά επιδόματα και  προσφέρεται από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος προς στους Ιερείς παρέχοντας τη δυνατότητα κάλυψης και στα μέλη των οικογενειών τους,

Η παράδοση των Ασφαλιστηρίων πραγματοποιήθηκε κατά την Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος μηνός Μαΐου 2012, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κ. Ιγνάτιου, ο οποίος τόνισε πως: «Η παροχή του ασφαλιστηρίου συμβολαίου αποτελεί πράξη αγάπης και προσφοράς της Μητροπόλεως προς τους Ιερείς της Μητροπόλεως». 

Από την ΑΧΑ Ασφαλιστική, για την παράδοση του ασφαλιστηρίου, παρευρέθησαν οι κ.κ. Νικόλαος και Απόστολος Βέης, Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι του δικτύου Agency γραφείου Βόλου, Απόστολος Φιλίππου, επικεφαλής του γραφείου Βόλου της Διεύθυνσης Αντωνίου Αργυράκου και ο Ιωάννης Γεωργίου, Επιθεωρητής Πωλήσεων του Δικτύου Πωλήσεων Agency System.