Η ERGO στηρίζει τον Αγώνα Δρόμου “Ladies Run”

H ERGO είναι Υποστηρικτής Ασφάλισης του πρώτου Αγώνα Δρόμου με τον τίτλο “Ladies Run“, ο οποίος απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012 στη Βουλιαγμένη.

Μετά τη χορηγία του 29ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, η ERGO επέλεξε να στηρίξει ακόμη ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός, με έντονα κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές στον Αγώνα Δρόμου “Ladies Run”, θα δοθούν για την ενίσχυση του αναγνωρισμένου έργου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και της εκστρατείας της ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Η συμβολή της ERGO στον “Ladies Run” δεν περιορίστηκε μόνο στην παροχή οικονομικών πόρων, αλλά επεκτάθηκε και στην προσφορά δωρεάν ασφάλισης σε όλες τις συμμετέχουσες, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό την ιδέα του αθλητισμού και ενός τρόπου ζωής με υψηλές αξίες, όπως η υγεία.

Ο Αγώνας Δρόμου “Ladies Run” περιλαμβάνει δύο διαδρομές, αποστάσεων 5 και 10 χιλιομέτρων και απευθύνεται τόσο σε έμπειρες όσο και σε αρχάριες δρομείς 18 ετών και άνω. Σε μια εποχή που η κοινωνία αναζητά εναλλακτικούς τρόπους απόδρασης και προσωπικής βελτίωσης, γυναίκες κάθε ηλικίας και αθλητικής επίδοσης θα τρέξουν μαζί, με εφόδιο τη θετική ενέργεια και κοινό στόχο τον τερματισμό.  
 
Η ERGO, με την αρωγή δράσεων αυτής της μορφής, τηρεί με συνέπεια τη δέσμευσή της προς την κοινωνία να ενεργεί με γνώμονα την κοινωνική υπευθυνότητα, εντάσσοντας σε όλο το φάσμα της επιχειρηματικής της δραστηριότητας πρακτικές με κοινωνική, πολιτιστική και περιβαλλοντική διάσταση.