MINETTA Life: Ταξίδι στην Γαλλική Ριβιέρα και στο Μιλάνο

Έναν υπέροχο ταξίδι στην κοσμοπολίτικη Γαλλική Ριβιέρα – Μόντε Κάρλο- και  στην πρωτεύουσα του στυλ και της μόδας, το ξεχωριστό Μιλάνο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επιτυχόντες συνεργάτες του τρίτου ετήσιου διαγωνισμού της “Μινέττα Life”.

Η διαμονή στο Μόντε Κάρλο έγινε στο πολυτελές 5* ξενοδοχείο HERMITAGE και στο Μιλάνο στο WESTIN PALACE.

Κατά τη διάρκεια της εκδρομής, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλήρες πρόγραμμα, που περιλάμβανε ξενάγηση στο Μόντε Κάρλο,  στη γραφική ορεινή πόλη Έζε της Νίκαιας και στην πρωτεύουσα της Κυανής Ακτής, τις Κάννες. 

Επίσης, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Μιλάνο και να απολαύσουν τα αξιοθέατα  και τις  αγορές. Τέλος, με την επίσκεψη στο γραφικό Κόμο και στις όχθες της ομώνυμης λίμνης, είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν  στα στενά δρομάκια της πόλης, να δουν τα ιστορικά μνημεία και να θαυμάσουν την υπέροχη λίμνη, απολαμβάνοντας ένα μοναδικό δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. 

Όλοι οι συμμετέχοντες έζησαν μια μοναδική εμπειρία, αντάξια της επιτυχημένης προσπάθεια τους για τη χρονιά που πέρασε,   με τη δέσμευση για επίτευξη ακόμα υψηλότερων στόχων αλλά και αυξημένης παρουσίας στον επόμενο μοναδικό προορισμό του 4ου ετήσιου διαγωνισμού της Μινέττα Life  στην χώρα των θρύλων, τη μαγευτική Σκωτία.