VDV Leben: Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τις αποζημιώσεις

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής στο Εγγυητικό των απαιτούμενων, για την καταβολή αποζημίωσης, δικαιολογητικών λήγει την  1.10.2012 (ημερομηνία ταχυδρομείου). Η προθεσμία αφορά δικαιούχους παρεχόμενης κάλυψης  που έχει ήδη αναγνωριστεί  από το Εγγυητικό για απαιτήσεις ασφαλιστηρίων συμβολαίων ζωής της  VDV Leben International AEAZ. Όσοι δικαιούχοι δεν έχουν υποβάλει εμπρόθεσμα, πλήρη ή σωστά συμπληρωμένα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να το κάνουν έως και την παραπάνω ημερομηνία, ώστε να συμμετέχουν στην επόμενη καταβολή αποζημίωσης. 

Η ημερομηνία καταβολής της αποζημίωσης θα σας  γνωστοποιηθεί σε μελλοντική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Εγγυητικού Κεφαλαίου.

Τα δικαιολογητικά που θα υποβληθούν μετά την 1.10.2012 το Εγγυητικό θα τα επεξεργαστεί μετά την ολοκλήρωση της καταβολής αποζημίωσης σε όσους υπέβαλαν τα δικαιολογητικά τους εμπρόθεσμα.

Σημαντική σημείωση
Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που παραλαμβάνονται από το Εγγυητικό αναγράφονται στον πίνακα που εμφανίζεται για κάθε συμβόλαιο, μετά από σχετική αναζήτηση από την πλευρά του δικαιούχου  στο διαδίκτυο (http://www.pligf.gr/el/searchfee_phase2.aspx?mid=2).  Αν το δικαιολογητικό δεν αναγράφεται στον πίνακα σημαίνει ότι δεν παρελήφθη από το Εγγυητικό.