Ι.ΧΟ.Σ: Προετοιμασία για τις εξετάσεις διαμεσολαβούντων

Το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικών Σπουδών Ι.ΧΟ.Σ διοργανώνει φροντιστηριακά μαθήματα για την προετοιμασία των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για τις εξετάσεις που θα διενεργεί η Τράπεζα της Ελλάδος για την πιστοποίηση γνώσεων επιπέδου Α’ των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, σύμφωνα με την ΠΔ/ΤΕ 2647/07-11-2011.

Το πρόγραμμα επιμόρφωσης το οποίο πρωτοποριακά στηρίζεται στην  συστηματοποίησης της γνώσης με τη μέθοδο της πολυαισθητηριακής εκμάθησης διαμορφώνεται ως εξής :
• Πέμπτη             6  Σεπτεμβριου:      17.30 – 21.00
• Παρασκευή        7  Σεπτεμβριου:       17.30 – 21.00
• Σαββατο              8   Σεπτεμβρίου:     12.00 – 16.00
 Η εκπαίδευση διεξάγεται στα ιδιόκτητα γραφεία του Ι.ΧΟ.Σ τις παραπάνω ώρες και ημέρες , ενώ θα διεξαχθεί επαναληπτικό μάθημα λίγες μέρες πριν τις τελικές εξετάσεις.

H εκπαίδευση διέξαγεται με πρωτοποριακές μεθόδους που εγγυώνται την επιτυχία:
• Συστηματοποίηση των γνώσεων  με την μέθοδο της πολυαισθητηριακής εκμάθησης
• Ζωντανή η με τηλεδιάσκεψη εκπαίδευση σε όλη την Ελλάδα
• Dvd με ψηφιακή εγγραφή  των μαθημάτων για αναγκαίες επαναλήψεις
• Μοναδική στην Ελλάδα ηλεκτρονική πλατφόρμα εξομοίωσης εξετάσεων
• Κόστος από 180 €
 
Για πληροφορίες καλέστε στο 2109480482 ή στο info@ixosacademy.gr
 
Μαθήματα από οποιαδήποτε περιοχή στην Ελλάδα:
Το πρόγραμμα μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά από οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος αλλά και της Αθήνας (για αποφυγή χρόνου και κόστους μετακινήσεων) μέσω τεχνολογίας τηλεδιάσκεψης Ε-LEARNING με μόνη προϋπόθεση την ύπαρξη ηλεκτρονικού υπολογιστή και σύνδεσης στο Internet.
Ψηφιακή εγγραφή των μαθημάτων για επαναλήψεις και αποτελεσματική αφομοίωση της ύλης:
Τα μαθήματα εγγράφονται σε ηλεκτρονική μορφή και ο σπουδαστής πέρα από τις εκπαιδευτικές ώρες που θα παρακολουθήσει  δια ζώσης ή με τηλεδιάσκεψη ,μπορεί να επαναλάβει μόνος του την εκπαίδευση παρακολουθώντας την όσες φορές χρειαστεί στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή ώστε να αφομοιώσει την ύλη σε βαθμό τέτοιο που η επιτυχία του στις εξετάσεις να είναι εξασφαλισμένη 

Πλατφόρμα εξομοίωσης των εξετάσεων:
Το Ι.ΧΟ.Σ  διαθέτει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ηλεκτρονική πλατφόρμα  εξομοίωσης των τελικών εξετάσεων http://elearning.ixosacademy.edu.gr την οποία μπορεί με προσωπικό κωδικό από το σπίτι η το γραφείο του να χρησιμοποιεί ο κάθε σπουδαστής και να ασκεί όσες φορές επιθυμεί , εικονικές τελικές εξετάσεις προκειμένου να εξετάσει το επίπεδο ετοιμότητας του.Επισης διαθέτει άλλα 2 είδη test 30 ερωτήσεων αλλα και ολων των ερωτήσεων με δυνατότητα άμεσης εξέτασής της απάντησης για κάθε ερώτηση.
Η πλατφόρμα αυτή διατίθεται και σε ασφαλιστικούς οργανισμούς ,εταιρείες ή ανεξαρτήτους υποψήφιους διαμεσολαβητές με συνδρομή ανεξάρτητα αν θα παρακολουθούν στο Ι.ΧΟ.Σ τα φροντιστηριακά μαθήματα.
Κόστος συμμετοχής:

Το κόστος συμμετοχής ξεκινάει από 180 € και περιλαμβάνει την εκπαίδευση, εκπαιδευτική ύλη, το DVD  με την ψηφιακή εγγραφή των μαθημάτων για επανάληψη της ύλης, κωδικό για την απεριόριστη χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εξομοίωσης ,και συνεχή ηλεκτρονική υποστήριξη μέχρι τις εξετάσεις με τηλεδιάσκεψη ή μέσω του εκπαιδευτικού FORUM του Ι.ΧΟ.Σ www.ixosacademy.edu.gr/forum

Ειδικά εταιρικά προγράμματα
Το Ι.ΧΟ.Σ μπορεί επίσης να οργανώσει το πρόγραμμα αυτό και για το προσωπικό ασφαλιστικών εταιρειών ή ασφαλιστικών επιχειρήσεων και τραπεζών , με ειδική έκπτωση σε πρόγραμμα που θα διαμορφωθεί κατάλληλα με τις ανάγκες του κάθε οργανισμού. Το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικών Σπουδών Ι.ΧΟ.Σ λειτουργεί από το 1996 και έχει εκπαιδεύσει με μεγάλη επιτυχία χιλιάδες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Περισσότερες πληροφορίες: Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικών Σπουδών, Ι.ΧΟ.Σ, Ξηρομέρου 12-14 Αμπελόκηποι  11526, Τηλ. 2109480482, Fax. 2118003142, E-mail: info@ixosacademy.gr και URL: www.ixosacademy.edu.gr