Η εξέλιξη της αγοραπωλησίας της ΑΤΕ Ασφαλιστική

– Κανείς δε μιλά αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε σκέπτονται. Και αναφερόμαστε στην ΑΤΕ ασφαλιστική και το τι μέλλει  γενέσθαι με την περίπτωσή της.

– Αναρωτιούνται οι αποδοχείς αναρωτιούνται και οι προσχωρούντες στο νέο περιβάλλον.

– Το προξενιό που είχε γίνει και οδήγησε στο να πάρει την ΑΤΕ ο ενδιαφερόμενος όμιλος της Πειραιώς σαφώς περιείχε και τους συγγενείς. 

– Οι οποίοι και γνωστοί ήταν και  τα χούγια τους εντοπισμένα. 

– Τώρα, το θέμα είναι τετελεσμένο στην πρώτη του φάση. 

– Η οποία δεν είναι άλλη από το τι θα γίνει με την ασφαλιστική. Αν συνεκτιμηθεί μάλιστα η μέχρι σήμερα «φιλοσοφία» του ομίλου Πειραιώς για το πώς θέλει και με ποια μέθοδο, να δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό κλάδο τότε είναι προφανές ότι δύο πράγματα μπορεί να συμβούν.

– Το ένα είναι ότι  η Πειραιώς θα αλλάξει στρατηγική αντίληψη για την σχέση της με τις ασφαλιστικές δραστηριότητες που σημαίνει ότι θα αναλάβει να τρέχει την ασφαλιστική του (ΑΤΕ) εταιρεία.

– Το δεύτερο είναι να την εντάξει την (ΑΤΕ) στην σημερινή της  επιχειρηματική στρατηγική συμπεριφορά οπότε είτε κάποιος άλλο θα την «τρέχει»  δια νομικής διαδικασίας για λογαριασμό της Πειραιώς,  είτε πάλι δια νομικής διαδικασίας και σχήματος θα την «τρέχει μόνος του.

– Όπως και να έχει το θέμα είναι ρευστό. Αυτό συμβαίνει σε κάθε αγοραπωλησία που βρίσκεται σε εξέλιξη….