Πρόγραμμα υγείας για αθλητές από τη Suisse Cosmos

H Suisse cosmos  εγκαινιάζει την νέα αθλητική χρόνια παρουσιάζοντας ένα προϊόν πρωτοβάθμιας   υγείας για αθλητές,  το «sport plus».

Το πρόγραμμα αποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες ενός εκκολαπτόμενου αθλητή, και είναι ιδανικό για αθλητικούς συλλόγους-ακαδημίες με μεγάλο αριθμό αθλητών.  Σήμερα ένας τραυματισμός μπορεί όχι μόνο να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα άθλησης για έναν άνθρωπο, αλλά να έχει επιπτώσεις και σε άλλους τομείς της ζωής του ειδικά αν δεν είναι επαγγελματίας.

Βασική φιλοσοφία της εταιρείας είναι να επεμβαίνει η ίδια για την άμεση αποθεραπεία του αθλητή ανακουφίζοντας τον , από ένα μεγάλο κόστος που αυτό  συνεπάγεται.

Δυστυχώς  ένας πολύ μεγάλος αριθμός αθλητικών συλλόγων λόγο κόστους και σε συνδυασμό με τις οικονομικές & κοινωνικές αντιξοότητες της εποχής δεν παρέχουν ούτε έναν ελάχιστο αριθμό βασικών καλύψεων υγείας για τα μέλη-αθλητές  τους.

Στις βασικές καλύψεις παρέχονται  δωρεάν εξετάσεις, μεταφορά με ασθενοφόρο σε περίπτωση τραυματισμού, καρδιολογική εξέταση (υποχρεωτική βάση νόμου για άσκηση αθλητικής δραστηριότητας ) με μοναδική τιμή και συμβεβλημένους χειρούργους & φυσικοθεραπευτές.

Περισσότερες πληροφορίες  στο info@suissecosmos.com ή στην εμπορική διεύθυνση, τηλ:  2312 204784.