Ταξίδι κινήτρων για τους συνεργάτες της Generali

Στη γη του πάγου και της φωτιάς βρέθηκαν στις αρχές Ιουλίου οι κορυφαίοι συνεργάτες της Generali σε ένα ταξίδι σταθμό, επιβράβευσης των προσπαθειών μιας ολόκληρης χρονιάς. Έξι ημέρες στην Ισλανδία οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που διακρίθηκαν στη διάρκεια μιας πολύ δύσκολης συγκυρίας, είχαν την ευκαιρία να χαρούν ένα πανόραμα εμπειριών, σε μία “παγωμένη” χώρα με τη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα που μόνο τα ταξίδια της Generali προσφέρουν.

Η Ισλανδία μάγεψε με την μοναδική της φύση: τα χρώματα, τους καυτούς λευκούς πίδακες, τις «μπλέ λιμνες”, τους τεράστιους παγετώνες και την άνυδρη λάβα των ηφαιστείων. Μία χώρα των έντονων αντιθέσεων, της ατελείωτης ημέρας το καλοκαίρι και της επίμονης νύκτας το χε=ιμώνα, με το βλέμμα των ανθρώπων της όμως πάντα άγρυπνο, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν με υπομονή, σύνεση και αποφασιστικότητα την κάθε δυσκολία, όπως απέδειξαν στην διάρκεια της οικονομικής κρίσης που χτύπησε και την δική τους πόρτα. 

Μία “ακριβή” χώρα από όλες τις απόψεις, η Ισλανδία ως προορισμός αποτελεί ένα ταξίδι «όνειρο ζωής» για όλους εμάς που βρισκόμαστε χιλιάδες μίλια μακριά από τον 66ο παράλληλο που σηματοδοτεί την είσοδο στον Αρκτικό κύκλο. 

Οι κορυφαίοι συνεργάτες της Generali για έξι ημέρες είχαν την ευκαιρία να χαρούν, σαν μια παρέα από τα παλιά, τις ξεχωριστές ομορφιές της φιλόξενης αυτής χώρας. Επισκέφτηκαν τα μικρά ψαροχώρια του Ακουρέιρι (Akureyri) με τις γραφικές μονάδες παραγωγής παστού μπακαλιάρου και το μικροζυθοποιϊο παρασκευής της εκλεκτικής τοπικής μπύρας Kaldi. Απολαύσανε την παρατήρηση φαλαινών, αλλά και το ψάρεμα στο Ατλαντικό Ωκεανό σε παραδοσιακό Ισλανδικό αλιευτικό, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. 

Σε αυτές τις γεμάτες δράση ημέρες, οι συνεργάτες της Generali βιώσαν εμπειρίες μοναδικές: την συγκλονιστική κατάβαση σε ηφαίστειο,  καγιάκ στα παγωμένα νερά του Ατλαντικού και γεμάτες αδρεναλίνη βόλτες με snowmobile στους παγετώνες. Με ελικόπτερο πέρασαν πάνω από τους μεγαλύτερους καταρράκτες της Ευρώπης ενώ στάθηκαν δίπλα από την μοναδική θέρμη του αρχαιότερου πίδακα, τον Geyser, που έδωσε το όνομα τους και στους υπόλοιπους. Είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ιππασία με την ιδιαίτερη ράτσα των ισλανδικών αλόγων, και να χαλαρώσουν στο ζεστά ιαματικά νερά του φημισμένου “Blue Lagoon”. Εμπειρίες μοναδικές σε ένα αξέχαστο περιβάλλον. 

Γεμάτοι εμπειρίες, εικόνες, γεύσεις και μυρωδιές από ένα διαφορετικό κόσμο, οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, συνεργάτες της Generali, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο ταξίδι πρόκληση της εταιρείας. Με την βεβαιότητα ότι θα επιβεβαιωθεί, για μία ακόμη φορά, η βούληση της Generali να επιβραβεύσει τις προσπάθειες των επαγγελματιών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών με ένα μοναδικό τρόπο, αφού στρατηγική επιλογή της εταιρείας είναι η ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς μέσα από τα παραδοσιακά δίκτυα πωλήσεων.