Νέος σταθμός Glassdrive στη Γλυφάδα

Το δίκτυο της Glassdrive ενδυναμώνεται με την απόκτηση ενός ακόμη σταθμού στην Γλυφάδα. Ο νέος σταθμός βρίσκεται στην Γούναρη 19 και θα εξυπηρετεί όλα τα Νότια Προάστια της Αττικής όπως: Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Άλιμο, Βουλιαγμένη, Βούλα κλπ.

Ιδιοκτήτης του σταθμού Glassdrive είναι ο κ. Ευάγγελος Βλασόπουλος ο οποίος δραστηριοποείται στην αντικατάσταση και επισκευή κρυστάλλων αυτοκινήτου απο το 1987.  Έμπειρος τεχνίτης, με εξειδίκευση στο συγκεκριμένο αντικείμενο τα τελευταία 25 χρόνια, εντάχθηκε στο δυναμικό της Glassdrive ενισχύοντας έτσι την παρουσία της εταιρίας στο λεκανοπέδιο της Αττικής. 
Ο σταθμός έχει έκταση 160τμ και θα εξυπηρετεί καθημερινά 8:30 – 17:00 και το Σάββατο 8:30 – 13:00.

Το δίκτυο της Glassdrive πλέον αποτελείται απο 28 σταθμούς, 15 κινητές μονάδες και 60 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Η Glassdrive, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιριών Saint-Gobain,  ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση και ενήμερωση του από το παγκόσμιο δίκτυο Glassdrive.