Η DAS Hellas σε νέο κτήριο

Νέα επαγγελματική στέγη που σηματοδοτεί την ανάπτυξή της σε καινούργια εξειδικευμένα προϊόντα, την διεύρυνση των συνεργασιών της και την ενίσχυση των υποδομών της, απέκτησε η εταιρεία νομικής προστασίας D.A.S.-Hellas.

Τα νέα γραφεία της, είναι στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 411, στην Ηλιούπολη σε τετραώροφο κτήριο 1.000 τ.μ., το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στον υπό κατασκευή σταθμό του μετρό Ηλιούπολης. Η μετεγκατάσταση έγινε σε χρόνο ρεκόρ και όλα της τα τμήματα (λογιστήριο, μηχανογράφηση, εξυπηρέτησης ζημιών, εξυπηρέτησης πελατών κτλ.) ήδη λειτουργούν κανονικά στο νέο χώρο και εξυπηρετούν συνεργάτες και πελάτες.

«Η εταιρεία ετοιμάζεται να στηρίξει ποιοτικά, με άρτιες υπηρεσίες και άψογη οργάνωση την ανάπτυξη που έρχεται στον κλάδο της Νομικής Προστασίας», αναφέρει η Διευθύνουσα Σύμβουλος της D.A.S.-Hellas κ. Νάντια  Σταυρογιάννη με αφορμή την μετεγκατάσταση της εταιρείας και την τεχνική και στελεχιακή ενίσχυσή της.

Επισημαίνεται, ότι τα νέα γραφεία αποτελούν μέρος του project σύμφωνα με το οποίο η εταιρεία μεγαλώνει εσωτερικά, διοικητικά, και οργανωτικά, και ήδη στο πλαίσιο αυτό έχουν αναληφθεί υποστηρικτικές πρωτοβουλίες που έχουν ως εξής:

1. Λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα «μεγάλων πελατών» ενώ, ενισχύθηκε με προσωπικό και υποδομές το υφιστάμενο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. 

2. Νομικό τμήμα, εντός της εταιρείας, έχει αναλάβει τον ρόλο της υποστήριξης των συνεργατών δικηγόρων της εταιρείας ενώ συνδράμει και σε οποιοδήποτε θέμα ζητούν πληροφόρηση οι πελάτες.

3. Τμήμα παρακολούθησης της αγοράς βρίσκεται σε άμεση επαφή με όλους τους συνεργάτες, καταγράφει τις τάσεις της αγοράς, συλλέγει στοιχεία και εισηγείται τη δημιουργία «στοχευμένων» συμβολαίων νομικής προστασίας. 

4.  Νέα προϊόντα σχεδιάστηκαν, υλοποιήθηκαν και προσφέρουν σημαντική προστασία σε επαγγελματίες και απλούς καταναλωτές διευρύνοντας την γκάμα των παροχών της DAS προς τους πελάτες της.