Ιντερσαλόνικα: Νοιάζεται για εσάς… με πράξεις

 Σε επιστολή του ο πρόεδρος του Νευροκοπίου ευχαριστεί τη διοίκηση της Ιντερσαλόνικα για προσπάθεια κοινωνικής στήριξης πολιτών ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. ¨Οπως αναφέρει στην επιστολή του οι κάτοικοι της περιοχής αισθάνονται πλέον ασφάλεια για τη δυνατότητα άμεσης διακομιδής με ασθενοφόρο, ενώ άνθρωποι μεγάλης ηλικίας δέχονται κατ’ οίκον επισκέψεις ιατρού της εταιρείας χωρίς επιβάρυνση.

Η επιστολή είναι η ακόλουθη: 

Κύριε Πρόεδρε,
εν μέσω πραγματικά δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επιβαρύνουν δραματικά την καθημερινότητα των πολιτών της χώρας, αποτελούν παραδείγματα άξια λόγου και προσοχής ενέργειες που συμβάλουν στην ανακούφιση πολιτών ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Η περιοχή του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου είναι ορεινή περιοχή με χαρακτηριστικές καιρικές συνθήκες, με γερασμένο πληθυσμό, μεγάλη ανεργία και ιδιαίτερα χαμηλό κατά κεφαλήν εισόδημα των κατοίκων. Αποτελεί μια από τις περιοχές της πατρίδας μας που συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά για τα οποία από πολλούς χαρακτηρίζεται ως περιοχή «ειδικών συνθηκών».
Η περιοχή μας και οι κάτοικοι της λίγες φορές γίνονται αποδέκτες ευγενικών χειρονομιών και ευεργετημάτων. Η δραστηριότητα της εταιρείας στην περιοχή μας έχει προκαλέσει την προσοχή και τα θετικά σχόλια της τοπικής κοινωνίας. Η συνεργασία μας για την υλοποίηση ενός προγράμματος μεταφοράς ασθενών, έχει μετατραπεί σε μια προσπάθεια κοινωνικής στήριξης πολιτών ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων που πλέον έχουν την ασφάλεια άμεσης διακομιδής με ασθενοφόρο της εταιρείας σας, ενώ άνθρωποι μεγάλης ηλικίας δέχονται κατ’ οίκον επισκέψεις ιατρού της εταιρείας σας χωρίς επιβάρυνση. Η ενέργειες αυτές αποτελούν αναμφίβολα μεγάλη προσφορά στον τόπο μας και τους κατοίκους του.

Κύριε Πρόεδρε,
παρακαλώ δεχθείτε τις θερμότερες ευχαριστίες μου όσο και της τοπικής κοινωνίας και επιτρέψτε μου να σας μεταφέρω την θετική απήχηση στους κατοίκους της περιοχής μας των παραπάνω ενεργειών της εταιρείας σας.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Νευροκοπίου
Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Κ. Νευροκοπίου
Σεφειρίδης Δημήτριος