Συνάντηση των managers της επιθεώρησης του κ. Δ. Αναστασίου

Αψηφώντας τις υψηλές θερμοκρασίες, σε δημιουργικό κλίμα, οι Managers όλων των πόλεων της Επιθεώρησης ήταν συνεπείς στο ραντεβού τους το οποίο πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσ/νίκης.

Το κλίμα ήταν ικανοποιητικό, αφού τα στοιχεία του πρώτου εξαμήνου δείχνουν ότι υπάρχει μόνο μικρή παραγωγική μείωση πωλήσεων στην Επιθεώρηση, παρά τις δυσκολίες της αγοράς, πράγμα που σύμφωνα με την επιθεώρηση θα αντιστραφεί απολύτως στο δεύτερο εξάμηνο από τους 27 νέους πιστοποιημένους συνεργάτες στις εξετάσεις του Ιουνίου στη Θεσ/νίκη.
Στη συνάντηση εντοπίστηκαν κενά που παρουσιάστηκαν, με κυρίαρχο την αναταραχή που δημιούργησε ο νέος τρόπος πιστοποίησης των συνεργατών στην ομαλότητα ροής των Ομάδων και Διευθύνσεων της Επιθεώρησης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «έχοντας ιδιαίτερη εμμονή ως Επιθεώρηση στην ποιοτική εκπαίδευση, βελτιώσαμε για άλλη μία φορά το ήδη υπάρχον υλικό, εστιάζοντας περισσότερο στα προϊόντα που ζητάει αυτήν την εποχή η αγορά, αλλά και στις δεξιότητες πωλήσεων των νέων συνεργατών.

Η συνάντηση έκλεισε με ανεβασμένο ηθικό και στόχους από όλους για το δεύτερο εξάμηνο και με νέο ραντεβού, στο οποίο θα αξιολογηθούν τα υλοποιημένα πλέον σχέδια».