Η ΑΧΑ Ασφαλιστική ταξιδεύει τους καλύτερους Συνεργάτες της στην Κυανή Ακτή

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική ταξίδεψε τους καλύτερους Συνεργάτες της στην κοσμοπολίτικη Κυανή Ακτή (Côte d’Azur) από τις 24 έως τις 29 Ιουνίου 2012, επιλέγοντας τη Νίκαια ως τόπο διαμονής.

Η επίσκεψη στη Νίκαια περιλάμβανε κυρίως ξενάγηση στην παλιά γραφική πόλη με τους στενούς δρόμους, το λόφο Le Château, το εμπορικό λιμάνι, τη νέα πόλη με την εντυπωσιακή προκυμαία και τη λεωφόρο Προμενάντ ντεζ Ανγκλαί (Promenade des Anglais).

Την επόμενη ημέρα οι συμμετέχοντες επισκέφτηκαν την πόλη των Καννών, η οποία είναι γνωστή για το Φεστιβάλ της. Κάθε χρόνο, η πόλη μετατρέπεται για 12 ημέρες από ένα ήσυχο παραθαλάσσιο θέρετρο σε ολόκληρο το επίκεντρο της διεθνούς κινηματογραφικής βιομηχανίας. Πάνω από 200.000 άνθρωποι – σκηνοθέτες, σινεφίλ και θαυμαστές των σταρ – κατεβαίνουν στην Croisette για να λάβουν μέρος στο γνωστό Φεστιβάλ των Καννών.

Ολοκληρώνοντας την περιήγηση στην πιο κοσμοπολίτικη πλευρά των Καννών κατευθύνθηκαν στο λιμάνι με προορισμό το νησάκι Saint Honorat, μέρος των νήσων Lerins (Λερέν), που αποτελεί ένα όμορφο αρχιπέλαγος.

Επόμενος σταθμός το μοναστήρι του Saint Honorat, του οποίου την κληρονομιά διαφυλάττουν οι μοναχοί για 16 αιώνες. Το μοναστήρι, που κάποτε είχε τον έλεγχο όλης της περιοχής, κατοικείται σήμερα από μοναχούς που καλλιεργούν λεβάντα και σταφύλια. Η απλότητα της ζωής τους έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την κοσμική ζωή των Καννών.
 
Την τρίτη μέρα οι Συνεργάτες της ΑΧΑ Ασφαλιστικής επισκέφτηκαν την αρωματοποιία Fragonard, η οποία βρίσκεται στο γραφικό χωριουδάκι Eze μεταξύ Νίκαιας και Μονακό και έμαθαν από πρώτο χέρι τα μυστικά της παρασκευής των αρωμάτων. Η ξενάγηση στο εργοστάσιο τους έδωσε τη δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία της παραγωγής και να γνωρίσουν τις παραδοσιακές τεχνικές που εφαρμόζονται.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο πριγκιπάτο του Μονακό για να παρακολουθήσουν την αλλαγή φρουράς, να επισκεφθούν τον Καθεδρικό ναό και το Ωκεανογραφικό Μουσείο, το οποίο ιδρύθηκε από τον Κουστό. Κατόπιν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη βόλτα στην Πλατεία με το Καζίνο, να ακολουθήσουν τη διαδρομή της Formula 1 και να οδηγηθούν κατά μήκος του λιμανιού με τα πολυτελή yachts. Η ημέρα ολοκληρώθηκε με μια μοναδική βόλτα με πτήση ελικοπτέρου πάνω από το Μονακό.

Με την ευκαιρία του ταξιδιού πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση με τους συμμετέχοντες συνεργάτες και τους εκπροσώπους της διοίκησης της εταιρίας, όπου δόθηκε η δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων για την πορεία των εργασιών τους, αλλά και τη δέσμευσή τους για επιτάχυνση των πωλήσεων. 

Τέλος, το πρόγραμμα του ταξιδιού περιελάμβανε εκδρομή στο γραφικό χωριό του 16ου αιώνα Saint Paul De Vence που βρίσκεται πάνω από τον κόλπο των Αγγέλων (Baie des Anges). 

Το πανέμορφο χωριό είναι κατάφυτο από κυπαρίσσια και έχει αποκτήσει φήμη λόγω του μεγάλου αριθμού καλλιτεχνών και συγγραφέων που έζησαν και εργάστηκαν εκεί. Μπαίνοντας στο γραφικό αυτό χωριό από την πύλη του 13ου αιώνα και ακολουθώντας τη Rue Grande, πέρασαν από την κρήνη, τη γοτθική εκκλησία, αλλά και το τοπικό μουσείο.

Τους Ασφαλιστικούς Συνεργάτες της ΑΧΑ Ασφαλιστικής συνόδευσαν οι κ.κ. Θωμάς Πουφινάς, Offer Director, Κοσμάς Σμπιλής, Διευθυντής Πωλήσεων Agency και η κυρία Ειρήνη Νικολοπούλου από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας.