Η Carglass συμμετέχει στη δράση «Ειδικές Τιμές στους Ανέργους»

Η Carglass σε συνέχεια της προσπάθειάς της να στηρίζει και να ενισχύει κοινωνικά τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της χώρας, συμμετέχει στην πρωτοβουλία του ΟΑΕΔ για παροχή Ειδικών Τιμών σε προϊόντα και υπηρεσίες ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Δεδομένης της πολύ μεγάλης συμβολής των κρυστάλλων του αυτοκινήτου στην ασφάλεια των επιβατών και του γεγονότος ότι αφορά την προσωπική τους περιουσία, η δυσμενής οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα μας δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελεί αιτία να αμεληθούν τα παραπάνω. 

Γι’ αυτό, η εταιρία παρέχει 10% έκπτωση σε εργασίες επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου σε όλους τους κατόχους κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ σε οποιοδήποτε εταιρικό κατάστημα Carglass πανελλαδικά. 

Η έκπτωση θα εφαρμόζεται με την επίδειξη της ισχύουσας κάρτας ανεργίας σε όσους πελάτες δεν καλύπτονται για περίπτωση θραύσης κρυστάλλων από το ασφαλιστήριο συμβόλαιό τους.

Έχοντας συνείδηση των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν πολλές κοινωνικές ομάδες αυτή την περίοδο, η Carglass συνεχίζει να επιδιώκει την διευκόλυνση των πελατών μέσα από ενέργειες και δράσεις στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, αλλά και της επιστροφής μέρους της θετικής της πορείας στην κοινωνία.