Συνάντηση της ασφαλιστικής αγοράς στην εκδήλωση του ΣΕΣΑΕ

Με μεγάλη επιτυχία και κύριο χαρακτηριστικό την πρωτόγνωρη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή κοινωνική εκδήλωση του ΣΕΣΑΕ υπό το φως της πανσελήνου.

Την Τρίτη, 3 Ιουλίου, πάνω από 350 εκπρόσωποι της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς έδωσαν δυναμικό παρόν στην εν λόγω εκδήλωση, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως ο ΣΕΣΑΕ αποτελεί το συνδετικό κρίκο του κλάδου.

Η πετυχημένη αυτή εκδήλωση έγινε πραγματικότητα χάρις την ευγενική υποστήριξη των  Εταιριών :

“AON BENFIELD” & “MAPFRE ASISTENCIA”, ως Χρυσοί Χορηγοί, “ΑΓΡΟΤΙΚΗ”, “ERGO” & “ HDI-GERLING”, ως Μεγάλοι Χορηγοί,  “CHARTIS ΕΛΛΑΣ”, “INTERASCO” & “ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ”, ως Χορηγοί και “ATRADIUS”, “CARGLASS”, “CNP LAIKI INSURANCE HOLDINGS” & “INTER PARTNER ASSISTANCE”, ως Υποστηρικτές.

Με την ενεργή συμμετοχή πολλών μελών του, φέτος ο Σύνδεσμος εκτελεί ένα σημαντικό πρόγραμμα ενεργειών. Οι άξονες δράσης του Συνδέσμου περιλαμβάνουν την εκπαίδευση και επιμόρφωση, την προσέγγιση νέων στον επαγγελματικό χώρο, την προώθηση βέλτιστων πρακτικών, τη διοργάνωση ομιλιών και κοινωνικών εκδηλώσεων, τη συμμετοχή στο διαδίκτυο. Μέσα από αυτές τις ενέργειες ο Σύνδεσμος φιλοδοξεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της επικοινωνίας, τη σύσφιξη των σχέσεων των μελών του, την ενίσχυση της διαφάνειας και τελικά την υποστήριξη της ιδιωτικής ασφάλισης.

Ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών ιδρύθηκε το 1933, έχει 300 μέλη και παρουσία στο διαδίκτυο. www.sesae.gr.