H International Life δίνει το δυναμικό παρόν στα διεθνή ασφαλιστικά δρώμενα

Για 6η συνεχή χρονιά οι κορυφαίοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της International Life παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν τις εργασίες του Ετησίου Συνεδρίου MDRT, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην California, από τις 10 έως τις 13 Ιουνίου 2012.

Στο Συνέδριο, στο οποίο συμμετέχουν κάθε χρόνο οι κορυφαίοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της διεθνούς ασφαλιστική αγοράς, την International Life εκπροσώπησαν: ο κ. Δημοσθένης Συκοβάρης, από το Υποκατάστημα Χαλκίδας,  Πρόεδρος του MDRT για την Ελλάδα, οι κ.κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Φλόκας, Παναγιώτης Ασημάκης, Νίκος Κομπόγιωργας και Σοφία Ζερβουδάκη από το Υποκατάστημα του Κλέαρχου Πεφάνιου στην Αθήνα, ο κ. Γιάννης Πετρουλάκης, από το Υποκατάστημα Κορίνθου, και η κα Νίκη Νόμπελη, από το Υποκατάστημα Ν. Ερυθραίας. Επίσης, τους συμμετέχοντες συνόδευσε η κα Ιωάννα Κοτσιφάκη, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια του Δικτύου Πωλήσεων Agency System.

Οι συνεργάτες της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις γύρω από τα θέματα της διεθνούς ασφαλιστικής αγοράς, παρακολουθώντας ομιλίες κορυφαίων επαγγελματιών του χώρου, ανταλλάσσοντας, παράλληλα, απόψεις με καταξιωμένους ασφαλιστικούς συμβούλους από όλο τον κόσμο.

Η International Life αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας το δυναμισμό και το πάθος των ανθρώπων της για συνεχή εξέλιξη και δημιουργία, συνεχίζει να ενθαρρύνει και να στηρίζει τη συμμετοχή τους σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις που προάγουν το επάγγελμα και τον θεσμό του ασφαλιστικού συμβούλου. Με αυτό τον τρόπο, η εταιρεία στοχεύει να προσφέρει ποιοτικότερες υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο, συμβάλλοντας τόσο στην εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού της, όσο και την περαιτέρω ανάπτυξη των λειτουργιών της.