Hellenic Hull Management: 18 χρόνια στη διεθνή ναυτασφαλιστική αγορά

Με την παρουσία και τις ζεστές ευχές 2.500 Μελών, Συνεργατών και Φίλων γιόρτασε την ενηλικίωσή του -18 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας στη διεθνή ναυτασφαλιστική αγορά- ο Hellenic Hull Mutual Association Plc. σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 30 Μαΐου του 2012, στο Ακρωτήρι, στο πλαίσιο της έκθεσης «Ποσειδώνια 2012».

Τους προσκεκλημένους υποδέχτηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της διαχειρίστριας εταιρίας κ. Ηλίας Τσακίρης, οι εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου κ.κ. Γιώργος Αλεξανδράτος, Ιωάννης Ξυλάς, καθώς και ο Πρόεδρος, κ. Αντώνης Αγαπητός.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν περισσότερες από τριακόσιες πλοιοκτησίες, οι κορυφαίοι εγχώριοι και διεθνείς ασφαλειομεσιτικοί και δικηγορικοί οίκοι στο σύνολό τους και μεγάλος αριθμός εκπροσώπων των μεγαλύτερων ελληνικών και ξένων τραπεζών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Με την καθολική της παρουσία στην εκδήλωση, η ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα έστειλε μήνυμα ενότητας και εξωστρέφειας, που αποτελούν ουσιαστικούς παράγοντες στην εκστρατείας υπέρβασης της κρίσης.

Ο Σύνδεσμος, αριθμεί σήμερα 1.000 εγγεγραμμένα Μέλη, αφού με την υπεύθυνη και αξιόπιστη λειτουργία του, αλλά και τις υψηλής ποιότητας παρεχόμενες υπηρεσίες έχει κερδίσει το σεβασμό ολόκληρης της ναυτιλιακής κοινότητας. Στη διάρκεια της λειτουργίας του έχει καλύψει έναντι κινδύνων Hull & Machinery άνω των 7.500 πλοίων και έχει καταβάλλει απαιτήσεις της τάξεως των άνω των 125 εκατ. Δολαρίων ΗΠΑ.