Νέος ιδιοκτήτης σταθμού Glassdrive στα Ιωάννινα

Ο σταθμός της Glassdrive στα Ιωάννινα άλλαξε ιδιοκτήτες. Η Saint-Gobain Autover Hellas, της οποίας ιδιοκτησία είναι το σήμα κατατεθέν Glassdrive,  υπέγραψε σύμβαση δικαιόχρησης με τον γνωστό τοπικό επιχειρηματία κ. Νικόλαο Καλλή.

Ο κ. Καλλής έμπειρος τεχνίτης στο χώρο του αυτοκίνητου τα τελευταία 30 χρόνια, ήρθε σε συμφωνία με την Glassdrive να παρέχει υπηρεσίες στους πελάτες της ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων στην αντικατάσταση και επισκευή κρυστάλλων αυτοκινήτου. Ο σταθμός του κ. Καλλή είναι 200τμ και βρίσκεται στο 5o xλμ. Ιωαννίνων  – Αθηνών ενώ οι ώρες λειτουργίας του σταθμού είναι καθημερινές 8:30 – 16:30.

Η Glassdrive, επεκτείνεται συνεχώς με συνεργάτες σε όλη την επικράτεια, υποστηρίζοντας με τον τρόπο αυτό, τόσο τους τοπικούς επιχειρηματίες όσο και την τοπική οικονομία. Στόχος της εταιρίας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της με την επιλογή έμπειρων και εξειδικευμένων συνεργατών, οι οποίοι με τη σειρά τους συμβάλλουν στην βιώσιμη ανάπτυξη τη μεγαλύτερη αλυσίδα επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου στην Ελλάδα