Η «καλή νεράιδα» της ασφάλισης τα βρήκε με τους Dragons (video)

O κ. Γ. Κασκαρέλης έχει ιδρύσει το Good fairy, μέσα από το οποίο από κάθε ασφαλιστήριο συμβόλαιο το 50% της προμήθειας προς τον διαμεσολαβητή πηγαίνει σε έναν οργανισμό προστασίας ευπαθών ομάδων της επιλογής του ασφαλισμένου.

Χάρη στην ανθρωποκεντρική επιχειρηματική ιδέα του, ο Γιώργος Κασκαρέλης, της start up GoodFairy, κατάφερε και έπεισε τους επενδυτές του dragons den να επενδύσουν το ποσό των 42.000 ευρώ…

Πρόκειται για την πρώτη κοινωνική επιχείρηση της ασφαλιστικής αγοράς, μέσω της οποίας ενισχύονται οικονομικά μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί της επιλογής των ασφαλισμένων

 

Η δωρεά πραγματοποιείται δίχως καμία επιπλέον επιβάρυνση, ενώ επαναλαμβάνεται σε κάθε ανανέωση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργήσει ένα σημαντικό και επαναλαμβανόμενο εισόδημα για τους φορείς της κοινωνικής οικονομίας (ΑΜΚΕ, σωματεία και συλλόγους)”.

Στην start up έγινε επένδυση 42.000 ευρώ από τον Λέων Γιόχαη για το 15% της επιχείρησής του και την ασφάλιση των περίπου 100 οχημάτων της εταιρείας του Πολ Ευμορφίδη…και 400 υπαλλήλους του.