Εκδήλωση από τον ΣΕΣΑΕ για τη διαφάνεια

Ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών με πρωτοβουλία της Επιτροπής Βέλτιστων Πρακτικών αποφάσισε τη διοργάνωση σειράς εκδηλώσεων με κεντρικό θέμα «Διαφάνεια στην ασφαλιστική αγορά: αναγκαίο κακό ή ευλογία;».

Η πρώτη με τίτλο : «Διαφάνεια στη δημοσιοποίηση στοιχείων», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012 και ώρα 17:00 στην Αίθουσα “Panorama” (6ος όροφος) του Ξενοδοχείου “ROYAL OLYMPIC” (Αθανασίου Διάκου 28-34, 117 43  Αθήνα).

Κατά την ανάπτυξη και συζήτηση του θέματος θα επιδιωχθεί η επισήμανση της συμβολής των οικονομικών και άλλων στοιχείων που σήμερα δημοσιοποιούν οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις, καθώς και των ρυθμίσεων της Solvency II στη διαμόρφωση πληρέστερης και σαφέστερης εικόνας της φερεγγυότητας και αξιοπιστίας των ασφαλιστικών επιχειρήσεων, αφενός για πληροφόρηση του κοινού και αφετέρου για τις ανάγκες ελέγχου από την εποπτική αρχή.

Την εκδήλωση αυτή υποστηρίζουν η Εταιρία “AON BENFIELD”, ως Χρυσός Χορηγός, η Ασφαλιστική Εταιρία “AXA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ”, ως Χορηγός και η Εταρία “MARSH ΕΠΕ”, ως Υποστηρικτής.

Πληροφορίες για τους ομιλητές και το πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να δείτε εδώ.