Ταξίδι σε Μαϊάμι και Ορλάντο για τους συνεργάτες της Interasco

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 4 μέχρι και τις 11 Μαΐου 2012, το προγραμματισμένο 8-ήμερο ταξίδι πωλήσεων της  Interasco Α.Ε.Γ.Α. στο Μαϊάμι & το Ορλάντο, των Η.Π.Α.

Στο ταξίδι συμμετείχαν περισσότεροι από 45 επιτυχόντες συνεργάτες, έχοντας την ευκαιρία να ζήσουν μια σειρά από αξέχαστες εμπειρίες.

Κατά  τη διάρκεια της παραμονής τους στο Μαϊάμι, οι συμμετέχοντες γνώρισαν τις κυριότερες περιοχές της πόλης, όπως το South Beach, τη λεωφόρο Brickell, την μικρή Αβάνα και την περιοχή Coral Gagles & Coconut Grove. 

Κατά την διαδρομή τους από Μαϊάμι προς Ορλάντο, επισκέφθηκαν το Διαστημικό Κέντρο Κέννεντυ, ενώ κατά την άφιξη τους στο Ορλάντο θαύμασαν από κοντά τα τεράστια πάρκα του μαγικού κόσμου του Ντίσνεϋ και της Universal Studios.

Τους συνεργάτες συνόδευσαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco κ. Κάρολος Σαϊας, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβούλιου κ. Κωνσταντίνος Κοτσιλίνης και ο Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing κ. Θεόδωρος Ζαχαρόπουλος.

Ένα ευχάριστο και φιλικό πνεύμα που διακατείχε όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι μοιράστηκαν  μια ξεχωριστή εμπειρία την οποία πιστεύουμε πως θα θυμούνται για πολύ καιρό, ενώ ταυτόχρονα έδωσαν ραντεβού για το επόμενο ταξίδι τους.

Η Interasco ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες  για την παρουσία τους και τους διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να επιβραβεύει κάθε επιτυχία τους.