H Life Planners στην Aon

Σε μία περίοδο που χαρακτηρίζεται από αβεβαιότητα και έντονο κλίμα αρνητισμού, υπάρχουν επιχειρηματικά σχήματα που δεν μένουν στάσιμα αλλά, επενδύοντας στην προοπτική, συνδυάζουν την πορεία τους προς την ανάπτυξη με την ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη τους, βασιζόμενοι στην άρτια οργάνωση και συστηματική αναβάθμιση των υπηρεσιών και διαδικασιών τους.

Η είδηση αφορά στην Aon Risk Solutions, με πολυετή και επιτυχημένη παρουσία στον ελληνικό ασφαλιστικό χώρο, ως θυγατρική εκπρόσωπος της παγκόσμιας ηγέτιδας στη μεσιτεία ασφαλίσεων και υπηρεσιών διαχείρισης κινδύνων, και την Life Planners της Ρίτας Χριστοδουλάτου, με διακριτή παρουσία στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και προϊόντων ποιότητας και εξειδίκευση στο Life Planning.

Η Ρίτα Χριστοδουλάτου, ως Life Planning Director της Aon, αναλαμβάνει την ανάπτυξη ατομικών προϊόντων και υπηρεσιών στο ευρύτερο περιβάλλον του κλάδου ζωής με επικέντρωση στην υγεία και σύνταξη. 

Στόχος της ενσωμάτωσης αυτής θα είναι, πέρα από την εδραίωση της εταιρείας στο συγκεκριμένο αντικείμενο, η δυναμική ανάπτυξη του δικτύου διακεκριμένων ανεξάρτητων διαμεσολαβητών της Aon, στους οποίους η εταιρεία δίνει μεγάλη βαρύτητα. 

«Η κίνηση αυτή θα εμπλουτίσει σημαντικά τις ποιοτικές υπηρεσίες  της Aon προς τους ανεξάρτητους συνεργάτες της και θα αποτελέσει μία στέγη για όσους ενδιαφέρονται για την οριζόντια ανάπτυξη των εργασιών τους.» δήλωσε η Ρίτα  Χριστοδουλάτου.

Ο Γιώργος Δαλιάνης, CEO της Aon Risk Solutions, συμπλήρωσε: «Είμαι βέβαιος πως με αυτή την επένδυσή μας επιτυγχάνουμε το βέλτιστο συνδυασμό κορυφαίων στελεχών και παγκόσμιας τεχνογνωσίας, προτείνοντας στοχευμένες ασφαλιστικές λύσεις για την υγεία,  ευημερία, ποιότητα ζωής και  εξέλιξη του πελάτη μας”.