Η MetLife Alico βράβευσε τους κορυφαίους συνεργάτες της

Μέσα σε μια λαμπρή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα η τελετή Απονομής Βραβείων στους συνεργάτες του Παραγωγικού Συστήματος της MetLife Alico οι οποίοι διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε.

Περισσότεροι από 500 προσκεκλημένοι, στελέχη και συνεργάτες της εταιρείας από ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς και οι εκπρόσωποι του ασφαλιστικού Τύπου συγκεντρώθηκαν προκειμένου να τιμήσουν τους βραβευόμενους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι επικεφαλής της Περιφέρειας Ανατολικής και Νότιας Ευρώπης, κ. Μ. Χατζηδημητρίου και της MetLife Alico στην Ελλάδα κ. Δ. Μαζαράκης, οι οποίοι μαζί με τον Agency Director κ. Γ. Ζερβουδάκη και άλλα στελέχη της εταιρείας, υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους και με τα μηνύματά τους κατέγραψαν την ξεχωριστή αναπτυξιακή δυναμική της εταιρείας, αλλά και την αισιοδοξία με την οποία προσβλέπουν στην πορεία της για τα χρόνια που έρχονται.

Στην ομιλία του ο κ. Μ. Χατζηδημητρίου αναφέρθηκε στα μεγέθη της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι κατά το 2011 τα έσοδα της MetLife έφθασαν τα $ 45,7 δις, σημειώνοντας αύξηση 32%, ενώ σημαντική ήταν η άνοδος όλων των οικονομικών της δεικτών.  

Δ. Μαζαράκης,  επικεφαλής της MetLife Alico στην Ελλάδα Στην συνέχεια εξέφρασε την ικανοποίησή του για την σταθερή πορεία της εταιρείας, την φερεγγυότητα, αλλά και την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει στην Ελλάδα. Αναφερόμενος στους λόγους που οι ασφαλισμένοι επιλέγουν την MetLife Alico τόνισε ότι η απάντηση βρίσκεται στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο λόγος είσαστε εσείς, ο καθένας εδώ μέσα που ασχολείται με τη Διεύθυνση ή με την πώληση ασφαλιστικών υπηρεσιών. Είναι πλεονασμός να πω ότι είστε το καλύτερο Agency που υπάρχει στην Ελλάδα και όχι μόνο».

Στην ομιλία του, ο κ. Δ. Μαζαράκης ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Η σημερινή συγκυρία βρίσκει την εταιρεία σε πλεονεκτική θέση, πανέτοιμη και ισχυρότερη των προκλήσεων. Ολοι εμείς οι άνθρωποι της MetLife Alico μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με σιγουριά. Την τελευταία τετραετία το μερίδιο αγοράς της εταιρείας μας αυξήθηκε κατά 50% και από το 10% και την 5η θέση το 2007, έχει φθάσει στο 15% στο τέλος του 2011, εδραιώνοντάς μας στην 2η θέση της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς Ζωής, γεγονός που αντανακλά την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας στο έργο και την προσφορά μας».
Στην ομιλία του ο κ. Ζερβουδάκης αναφέρθηκε στις εξαιρετικές προοπτικές της ασφαλιστικής ιδέας και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους συνεργάτες της MetLife Alico.

Στο ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων, που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο την επόμενη ημέρα, οι επίλεκτοι Συνεργάτες της MetLife Alico είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των δυνατοτήτων που ανοίγονται μπροστά τους, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στις ανάγκες των ασφαλισμένων, με το ίδιο επαγγελματικό πάθος που πάντοτε τους χαρακτηρίζει, διατηρώντας την MetLife Alico στην ξεχωριστή θέση που κατέχει σήμερα.