22.5 C
Athens
Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Μην χάσετε το PANORMOS SUCCESS STORY στις 14 Μαρτίου

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την πολυαναμενόμενη, ενδιαφέρουσα, διαδικτυακή θεματική εκδήλωση της «ΠΑΝΟΡΜΟΣ» σε συνεργασία με την Ethos Events.

- Advertisement -

Για την ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στην πλατφόρμα LiveOn πατήστε εδώ.

- Advertisement -

Το live με τον τίτλο «PANORMOS SUCCESS STORY», θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας LiveOn, την Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 και ώρα 1.00 μ.μ.

Πρόκειται για μια εκδήλωση όπου τα μέλη του ΔΣ του Συνεργατικού Σχήματος ΠΑΝΟΡΜΟΣ  θα παρουσιάσουν την μοντέλο της δικής τους επιτυχίας, μιας ξεκάθαρης, αξιόπιστης εναλλακτικής επιλογής συνεργασίας για κάθε επαγγελματία Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή!

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Λάμπρος Ρόδης.

Θα παρίστανται τα μέλη της Διοίκησης του Συνεργατικού Σχήματος∙ ο Πρόεδρος Κλήμης Δημαρχιάδης, ο Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Λάμπρου, η Γενική Διευθύντρια Αγγελική Φυλακτού, ο Υπεύθυνος Οικονομικών Βαγγέλης Μπίρης και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Φώτης Πουλής, οι οποίοι θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του Αρχισυντάκτη του Insurance World κ. Λάμπρου Ρόδη.

Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ εκτιμά ότι ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ με ΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ είναι η λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά.

Γι’ αυτό τον λόγο η ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο Live streaming της Πέμπτης είναι καταλυτική για την αγορά ώστε να ενημερωθεί για το εναλλακτικό επιχειρηματικό μοντέλο που προτείνει.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και δωρεάν την εκδήλωση και να υποβάλετε τις ερωτήσεις σας, στα ηλεκτρονικά κανάλια του ΠΑΝΟΡΜΟΥ σε:

Youtubehttp://www.youtube.com/@panorm…

Instagramhttp://www.instagram.com/panor…

Facebookhttps://www.facebook.com/Panor…

Ο Πρόεδρος του Cluster Panormos κ. Κλήμης Δημαρχιάδης μίλησε πριν από λίγες ημέρες στο «IWTALKS» και απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής.

ΕΧTRA: Επίσης, μέσα από την πλατφόρμα LiveOn έχετε τη δυνατότητα να δείτε τη λαμπρή εκδήλωση «ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΞΙΕΣ» που πραγματοποιήθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2023, στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη, τους βραβευθέντες, τους χορηγούς, και βέβαια να κάνετε download το εξαιρετικό βιβλίο/πόνημα του Αντιπροέδρου Κωνσταντίνου Λάμπρου.

Απαιτείται ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στην σχετική πλατφόρμα πατώντας εδώ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Έρχεται το 3ο Συνέδριο του ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Το Συνεργατικό Σχήμα Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης «ΠΑΝΟΡΜΟΣ» ετοιμάζεται να διοργανώσει τον προσεχή Νοέμβριο, το 3ο Συνέδριό του

17 Σεπτεμβρίου: Μέρα γιορτής για τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές

Με αφορμή τη σημερινή ξεχωριστή ημέρα, την 17η Σεπτεμβρίου, Ημέρα Γιορτής για τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, ο Πρόεδρος του ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Η 9η Τακτική Γ.Σ. του Συνεργατικού Σχήματος “ΠΑΝΟΡΜΟΣ” πλησιάζει

Η 9η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνεργατικού μας Σχήματος πλησιάζει και περιμένουμε όλους τους Εταίρους στο "The Athens Gate Hotel", αφού επισκεφτούμε πρώτα όλοι μαζί το Μουσείο της Ακρόπολης

Κλ. Δημαρχιάδης, ΠΑΝΟΡΜΟΣ: Η συνέλευση, σημαντικό ορόσημο στην πορεία μας

Στις 10 Ιουλίου, στο "The Athens Gate Hotel", πραγματοποιήθηκε, με εντυπωσιακά αποτελέσματα, η 9η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνεταιρισμού Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών «ΠΑΝΟΡΜΟΣ».

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Aσφάλιση Κατοικίας/ΕΝΦΙΑ: Τα αποτελέσματα προβληματίζουν…

Η “καυτή πατάτα” του ζητήματος ασφάλισης κατοικιών, εν μέσω των ραγδαίων αλλαγών που επιφέρει στις ζωές μας η Κλιματική Κρίση είναι ένα ζήτημα που χρήζει άμεσης διευθέτησης.

Ασφαλιστικές εξελίξεις, ένας καυτός χειμώνας γεμάτος δράση

Περιμένουμε να δούμε το πως θα ομαδοποιηθούν οι κίνδυνοι

Η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης στην ασφαλιστική αγορά παρουσιάζει τόσο κινδύνους όσο και ευκαιρίες

Βρισκόμαστε στην αρχή μιας εντυπωσιακά ενδιαφέρουσας εποχής, η οποία θα χαρακτηριστεί από την επανάσταση που θα φέρουν οι νέες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης

Πώς ασφαλίζονται οι κατοικίες για φυσικές καταστροφές, τι αλλάζει

Δύο σημαντικά κίνητρα δίνει το νέο σχέδιο νόμου για την ασφάλιση κατοικιών έναντι φυσικών καταστροφών

Δημοφιλή Άρθρα


 

 

Ροή Ειδήσεων

Άνοδος κυβερνοεγκλημάτων με στόχο ηλικιωμένους

Οι βασικές κυβερνοεπιθέσεις έρχονται με τη μορφή ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) και τεχνολογικών απατών και επιθέσεων

Έρευνα ΠΟΥ για την επίδραση των κινητών τηλεφώνων στην εμφάνιση καρκίνου του εγκεφάλου

Νέα στοιχεία  από πρόσφατη ανασκόπηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) που δημοσιεύθηκε από τους Karipidis et al στο Environmental International, αναφέρουν

Interamerican: Θα προσεγγίσει το ορόσημο των 500 εκατ. ευρώ η παραγωγή το 2024

Την εκτίμηση ότι, η συνολική παραγωγή της Interamerican θα προσεγγίσει τα 500 εκατ. Ευρώ το 2024 έχουν πολλά στελέχη του ομίλου μετά το τέλος του γ' τριμήνου.

Γενική διευθύντρια της Insurance Europe η Thea Utoft Høj Jensen

Η Insurance Europe, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων, ανακοίνωσε σήμερα ότι η Thea Utoft Høj Jensen διορίστηκε νέα γενική διευθυντρια.

Aσφάλιση Κατοικίας/ΕΝΦΙΑ: Τα αποτελέσματα προβληματίζουν…

Η “καυτή πατάτα” του ζητήματος ασφάλισης κατοικιών, εν μέσω των ραγδαίων αλλαγών που επιφέρει στις ζωές μας η Κλιματική Κρίση είναι ένα ζήτημα που χρήζει άμεσης διευθέτησης.