Νέο βελτιωμένο τιμολόγιο για την ασφάλιση του σκάφους σας από την ERGO

της κας Δώρας Αποστολοπούλου, Διευθύντριας Ανάληψης Κινδύνων Λοιπών Κλάδων στην ERGO

Για την ERGO η φράση «Ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω» δεν είναι απλά μια δήλωση, αλλά αποτελεί δέσμευσή της πως ακούει και καταλαβαίνει τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες και επιθυμίες των ασφαλισμένων της.

Στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής της φιλοσοφίας, η Εταιρία προχώρησε στην αναπροσαρμογή του τιμολογίου της υποχρεωτικής ασφάλισης της Αστικής Ευθύνης Σκαφών Αναψυχής. Το νέο τιμολόγιο, που θα έχει πλέον τον διακριτικό τίτλο “ERGO Σκάφος Basic”, περιλαμβάνει κλιμακωτή μείωση των ασφαλίστρων καθιστώντας τα πολύ ανταγωνιστικά.

Η μείωση του τιμολογίου στην κάλυψη της Αστικής Ευθύνης εφαρμόζεται και στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης “ERGO Σκάφος Ideal”, το οποίο, εκτός από την υποχρεωτική από το νόμο Αστική Ευθύνη, επιπλέον παρέχει κάλυψη και ατυχήματος του ιδιοκτήτη και φωτιάς του ίδιου του σκάφους.  

Με το νέο βελτιωμένο τιμολόγιο η ERGO θα επιτρέψει σε όλους τους ασφαλισμένους πελάτες της, λάτρεις της θάλασσας, να χαρούν ανέμελοι και φέτος τις ομορφιές της, καθώς η εταιρία:  

- προσφέρει ένα ξεκάθαρο και κατανοητό συμβόλαιο χωρίς δυσνόητους όρους,
- αποζημιώνει έγκαιρα και δίκαια σε περίπτωση ζημιάς,
- καλύπτει την ασφάλεια του σκάφους με ιδιαίτερα προσιτό ασφάλιστρο,
- παρέχει προαιρετική κάλυψη Νομικής Προστασίας Σκάφους Αναψυχής, από την D.A.S. – Hellas,
- προστατεύει προαιρετικά την ασφάλιση του ίδιου του σώματος του σκάφους σύμφωνα με τις ρήτρες “Institute Yacht Clauses, 1/11/1985’’, του Ινστιτούτου Ασφαλιστών του Λονδίνου.

«Πάγια εταιρική μας φιλοσοφία είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων μας, έτσι ώστε να συνδυάζουν την ανταγωνιστικότητα με το κερδοφόρο τεχνικό αποτέλεσμα, αλλά ταυτόχρονα να ικανοποιούν τις  αυξημένες απαιτήσεις των ασφαλισμένων μας και να διευκολύνουν σημαντικά το έργο των Συνεργατών μας, ιδιαίτερα στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που διανύουμε», δήλωσε η Δώρα Αποστολοπούλου, Διευθύντρια Ανάληψης Κινδύνων Λοιπών Κλάδων της ERGO.