Νέος Πρόεδρος της Interlife Ασφαλιστικής ο καθηγητής κ. Δ. Ξουρής

Η Interlife εφαρμόζοντας ένα Σύστημα Αρχών Εταιρικής Διακυβέρνησης  βάσει του οποίου οργανώνεται και λειτουργεί και με στόχο τη μακρόχρονη και ισόρροπη ανάπτυξη της εταιρίας, προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές κατά την τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 14/3/2012.

Νέος Προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας  ανέλαβε ο καθηγητής κ. Δημήτριος Ξουρής, ενώ νέο μέλος ορίστηκε ο κ. Γεώργιος Τουφεξής, Αρχιτέκτων – Μηχανικός.

Ο νέος Πρόεδρος, καθηγητής κ. Δημήτριος Ξουρής, είναι καταρχήν κάτοχος πτυχίου (B.S.) Μηχανολογίας του Πολυτεχνείου του  Witchita State Univesrity των Η.Π.Α., μεταπτυχιακού Master στην Οργάνωση και Διοίκηση των Επιχειρήσεων (MBA) του ιδίου Πανεπιστημίου.

Επίσης, κάτοχος διδακτορικού (Ph.D.) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το University of Iowa και Μεταδιδακτορικού (Post – Doctorate) από το Harvard Business School των Η.Π.Α.

Διετέλεσε καθηγητής της Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Laval στο Quebec του Καναδά και Πρόεδρος του Τμήματος Πληροφοριακών Συστημάτων του ιδίου Πανεπιστημίου. 

Στη συνέχεια εξελέγη τακτικός καθηγητής στην Οργάνωση και Διοίκηση των Επιχειρήσεων της πρώην Α.Β.Σ.Θ. και νυν Πανεπιστημίου Μακεδονίας όπου διετέλεσε Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης των Επιχειρήσεων επί σειρά ετών, καθώς επίσης και Αντιπρύτανης επί των Οικονομικών του ιδίου Πανεπιστημίου.

Κατά την ακαδημαϊκή του πορεία εκλήθη για ένα έτος ως Επισκέπτης Καθηγητής (Visiting Professor) στο Business School του University of Georgia των Η.Π.Α. 

Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια, διδάσκει Οργάνωση και Διοίκηση των Επιχειρήσεων στο Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Τεχνολογικών Συστημάτων του Πολυτεχνείου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. 

Το νέο μέλος, Γεώργιος Τουφεξής, με σπουδές στην Αρχιτεκτονική Σχολή IUAV της Βενετίας, προυπηρεσία στο Μελετητικό Γραφείο του καθ. Romano Burelli στο Udine, με πληθώρα μελετών Ιδιωτικών Έργων, μέλος και μέτοχος της ΞΕΚΑΤ Α.Ε., είναι σήμερα ενεργό μέλος του TEE, συμμετέχει σε κοινοπραξίες και διευθύνει την εταιρία Δημιουργία Γεώργιος Τουφεξής & Σια Ε.Ε.

Η Interlife καλωσορίζει τους κ.κ. Δημήτριο Ξουρή και Γεώργιο Τουφεξή στη σύγχρονη δομή και διοίκηση της εταιρίας και χαιρετίζει μια παραγωγική συνεργασία μαζί τους.

Με τα παραπάνω δεδομένα η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

Δημήτριος Ξουρής Πρόεδρος
Ιωάννης Βοτσαρίδης Διευθύνων Σύμβουλος
Γεωργία Βοτσαρίδου Αντιπρόεδρος
Κωνσταντίνος Βοτσαρίδης Μέλος
Παναγιώτης Βοτσαρίδης Μέλος
Γεώργιος Τουφεξής Μέλος