Ημερίδα καριέρας από το mpdclub

Βασική προϋπόθεση για την καλύτερη ποιότητα ζωής είναι η επαγγελματική σταδιοδρομία. Με γνώμονα λοιπόν την επιτυχημένη καριέρα, μια αξία που τόσο σκληρά δοκιμάζεται στις μέρες μας, το mpdclub  αναλαμβάνει πρωτοβουλία και διοργανώνει σε συνεργασία με το δήμο Π. Φαλήρου, μία ημερίδα καριέρας. 

Πιστό λοιπόν στις αρχές του, το mpdclub στηρίζει όσους έχουν όρεξη για δουλειά και ανεβάζει το ηθικό και τη διάθεση των ανθρώπων στις παραγωγικές ηλικίες, που πλήττονται από τη δύσκολη εποχή μας. 

Ανοίγει επαγγελματικούς ορίζοντες και σας προσκαλεί να γνωρίσετε τόσο εμάς, όσο και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις, που θα βρίσκονται στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου του Π. Φαλήρου, τη Δευτέρα 28/5/12, με σκοπό την ενημέρωσή για τη φύση των εργασιών, που αναζητούν και την παραλαβή των βιογραφικών σας. 

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις εταιρίες, που θα συμμετέχουν σε αυτή την ημερίδα από τη σελίδα μας www.mpdclub.gr ή στο τηλέφωνο του γραφείου μας 210 9212 333 και από το δημαρχείο Π. Φαλήρου, υπό την αιγίδα του οποίου γίνεται η όλη διοργάνωση. Μην ξεχάσετε μαζί με το βιογραφικό σας να έρθετε στη συνάντησή με ανεβασμένη τη διάθεσή σας και το κέφι σας για δουλειά!