Είκοσι χρόνια στην αγορά αμοιβαίων κεφαλαίων η MetLife Alico Α.Ε.Δ.Α.Κ

Η MetLife Alico Α.Ε.Δ.Α.Κ. συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας από την ίδρυση της το 1992.
Σήμερα η εταιρία διαχειρίζεται 19 αμοιβαία κεφάλαια, μεταξύ των οποίων δύο της Citibank International και ένα της χρηματιστηριακής εταιρίας BETA. Παρέχει επίσης κατά κύριο λόγο, τα επενδυτικά σχήματα για τις τοποθετήσεις των unit-linked προϊόντων της MetLife Alico στην Ελλάδα και την Κύπρο. 

Το 2011 ανάμεσα σε 22 εταιρίες αμοιβαίων κεφαλαίων, η MetLife Alico Α.Ε.Δ.Α.Κ. κατέλαβε την 6η θέση, εδραιώνοντας παράλληλα την 1η θέση από άποψη ενεργητικού, μεταξύ των εταιριών που δεν έχουν άμεση σχέση με τραπεζικό όμιλο.

Από το 2008 έως σήμερα, η εταιρία κατάφερε να αυξήσει το μερίδιο αγοράς της από 1,9% στο 4,1%, βασιζόμενη στον απόλυτο συνδυασμό της γκάμας των προϊόντων της και της ποιότητας πωλήσεων του δικτύου της.   

Η MetLife Alico Α.Ε.Δ.Α.Κ. συνεχίζει την δυναμική παρουσία της στην Ελληνική αγορά, προσβλέποντας συνεχώς σε νέες συνεργασίες ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες εποχές.

Η εταιρία ευχαριστεί θερμά τους 9.000 πελάτες που συνεχίζουν να την επιλέγουν και να την εμπιστεύονται για την διαχείριση των επενδύσεων τους.