Το φαινόμενο i-Touch και το Σύγχρονο Ασφαλιστικό Γραφείο

Διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία η 3η Εκδήλωση της Softwhere στα κεντρικά Γραφεία της Microsoft αίθουσα «The Stage» στις 10 Απριλίου. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το Microsoft Office365 και το μοναδικό στο είδος του με δωρεάν διανομή το i-Touch.

Το i-Touch είναι η νέα πλατφόρμα πωλήσεων που διαφέρει από όλες τις άλλες στην ευκολία χρήσης στις δυνατότητες και τις άμεσες πληροφορίες. Μέσα από ένα σύστημα έχετε πρόσβαση στις ασφαλιστικές εταιρείες άμεσα γρήγορα και απλά. Το i-Touch «μεταφέρει» τις τιμολογήσεις από την ασφαλιστική εταιρεία στον τελικό χρήστη έτσι δεν έχει λάθος στον τελικό ποσό των τιμολογήσεων και όταν γίνει κάποια αλλαγή είναι διαθέσιμη άμεσα.

Οι παρευρισκόμενοι κατανόησαν ότι είναι η πρώτη της μορφή, έκδοσης i-Touch CTP και εντυπωσιάστηκαν από τα επόμενα βήματα ανάπτυξης.

Αυτό που έχει δημιουργήσει την μεγαλύτερη έκπληξη είναι η χρήση του από τους επαγγελματίες του χώρου. Το πρώτο «κατέβασμα» έγινε μόλις 19 λεπτά μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης και σε μία εβδομάδα ξεπέρασε τις 300 εγκαταστάσεις σε Η/Υ και τα 50.000 requests και όλα αυτά μέσα στις διακοπές του Πάσχα. Οι ασφαλιστικές εταιρείες παράλληλα έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτή και θέλουν να προσθέσουν περισσότερα προϊόντα, υπηρεσίες και υλικό απαραίτητο για τους συνεργάτες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγκατάσταση του λογισμικού i-Touch πατήστε εδώ.

Softwhere, CRM Team:
Δ. Αρεοπαγίτου 3, Ακρόπολη, Αθήνα
Τηλεφωνικό κέντρο: 210 92 29 792