ΑΤΕ Ασφαλιστική: Ημερίδα Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών 2012

Στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις της πραγματοποίησε η ΑΤΕ Ασφαλιστική Ημερίδα Πωλήσεων 2012 Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών στις 05/04/2012, με θέμα την παρουσίαση της νέας Εμπορικής Πολιτικής και των καινοτόμων Προγραμμάτων Ασφάλισης της εταιρείας. 

Στην Ημερίδα, που συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κ. Φιλίππου και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ι. Χατζηιωσήφ, δόθηκε έμφαση στη στρατηγική επιλογή της εταιρείας για διαρκή στήριξη των Συνεργατών της, με την παροχή εργαλείων-προϊόντων και λύσεων που προάγουν τις εργασίες τους, στο ιδιαίτερα απαιτητικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον που έχει διαμορφώσει η οικονομική κρίση.

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας, στην οποία μετείχαν περισσότεροι από 100 Μεσίτες και Πράκτορες της Περιφέρειας Αττικής, έγινε αναλυτική παρουσίαση της Εμπορικής Πολιτικής που θα ακολουθήσει η ΑΤΕ Ασφαλιστική κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους. Ταυτόχρονα, προκειμένου η εταιρεία να βρίσκεται πάντα μπροστά από τις απαιτήσεις της ασφαλιστικής αγοράς, καλύπτοντας άμεσα τις δημιουργούμενες ανάγκες, παρουσιάστηκαν: 

I. Τα «Κατά Παντός Κινδύνου» Προγράμματα Ασφάλισης Φωτοβολταϊκών και  Αιολικών Εγκαταστάσεων που καλύπτουν τόσο την κατασκευή, όσο και τη λειτουργία τους.

II. Η νέα πολιτική τιμολόγησης του κλάδου αυτοκινήτων, που διακρίνεται για την ευελιξία της, ενώ τέλος ανακοινώθηκε,

III. Ο σχεδιασμός των νέων Ασφαλιστικών Προγραμμάτων Πυρός, κατοικιών και επαγγελματικής στέγης, καθώς και του νέου Προγράμματος Ταξιδιωτικής Ασφάλισης.
 
Ο Αντιπρόεδρος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής Κωνσταντίνος Φιλίππου στην ομιλία του αναφέρθηκε στο ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον που έχει διαμορφώσει η γενικότερη οικονομική κρίση και στον κλάδο ασφαλειών, δημιουργώντας κατ’ ουσία ένα νέο τοπίο, μέσα στο οποίο καλείται ο κλάδος να δράσει με υπευθυνότητα, συνέπεια και αξιοπιστία. 

Στοιχεία, τα οποία η ΑΤΕ Ασφαλιστική τα ακολουθεί πιστά και θα συνεχίσει να κινείται πάντα με γνώμονα το συμφέρον των πελατών της και την προσφορά εξελιγμένων και ολοκληρωμένων προγραμμάτων. Τέλος, ανάφερε ότι, η ΑΤΕ Ασφαλιστική έχει εξυγιάνει το χαρτοφυλάκιό της και ότι βρίσκεται σταθερά πλέον σε κερδοφόρο τροχιά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής Ιορδάνης Χατζηιωσήφ, προχώρησε σε μία εκτενή και εμπεριστατωμένη αναφορά, σε σχέση με τις εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά, τις επιπτώσεις από τη συμμετοχή των εταιριών στο Πρόγραμμα Ανταλλαγής Ομολόγων (PSI), καθώς και τις απαιτήσεις των εποπτικών αρχών. 

Επικεντρώθηκε επίσης στην ομιλία του, στα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα νέα προγράμματα της εταιρείας, τα οποία -μαζί με τα υπάρχοντα- συνθέτουν ένα «καλάθι» προϊόντων που καλύπτει και τις πλέον σύνθετες απαιτήσεις της αγοράς. Ο κ. Χατζηιωσήφ, τέλος, ανέφερε ότι αποδίδουν οι προσπάθειες ορθολογικής διαχείρισης της εταιρείας, οι οποίες θα διαφανούν και μέσα από την επικείμενη δημοσίευση των μεγεθών της για την οικονομική χρήση του 2011.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων του Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών Α. Παπαδόπουλος, από την πλευρά του, τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, το γεγονός ότι η ΑΤΕ Ασφαλιστική επιδιώκει να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους συνεργάτες της, Μεσίτες και Πράκτορες, παρέχοντάς καινοτόμα εργαλεία-προϊόντα και σύγχρονες υπηρεσίες, που στοχεύουν την  πλήρη στήριξη των εργασιών τους. Άμεσος στόχος της πολιτικής αυτής είναι η εξυπηρέτηση, με άμεσο και ολοκληρωμένο τρόπο, του κάθε ασφαλισμένου, ώστε και ο ίδιος να αντιλαμβάνεται ότι έχει μαζί του μια ισχυρή και αξιόπιστη, από κάθε πλευρά, ασφαλιστική εταιρεία, με έμπειρους διαμεσολαβητές και με λύσεις, ακόμα και για τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις.