«Ανοιχτή» στο κοινό η ημερίδα Ιδιωτικής Ασφάλισης στη Λάρισα

H εφημερίδα «ασφαλίζομαι» πιστή στις αρχές της και με σκοπό να συμβάλει ακόμα πιο ουσιαστικά στην ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για τα ασφαλιστικά θέματα, τις ασφαλιστικές ανάγκες και τις λύσεις που προσφέρει η ασφαλιστική αγορά, διοργανώνει  για δεύτερη συνεχή χρονιά Ημερίδες για την Ιδιωτική Ασφάλιση, σε τέσσερις μεγάλες πόλεις. 

Η πρώτη ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα, την Πέμπτη 19 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Divani Palace, από τις 17.30 έως τις 22.00. 

Οι ημερίδες ιδιωτικής ασφάλισης απευθύνονται στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό, στην επιχειρηματική κοινότητα, στην τοπική ασφαλιστική αγορά της κάθε περιοχής και φυσικά στους τοπικούς φορείς.

Στόχος των ημερίδων είναι:
• η ανάδειξη του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης και του ρόλου που διαδραματίζει σε μια σύγχρονη κοινωνία και
• η άνοδος της ασφαλιστικής συνείδησης του καταναλωτή, μέσω της ενημέρωσής του για σωστή επιλογή εταιρείας και προγράμματος,
• η παρουσίαση λύσεων που προτείνονται στους καταναλωτές για χρήσιμες, ουσιαστικές αλλά και οικονομικές καλύψεις, στο πλαίσιο της σημερινής κρίσης.

Το πρόγραμμα της ημερίδας στη Λάρισα περιλαμβάνει τρία θεματικά πάνελ συζήτησης και θα εστιάσει στα νέα ασφαλιστικά προγράμματα, που προσφέρουν οι εταιρείες στον Έλληνα καταναλωτή, ιδιώτη και επιχειρηματία. Ειδική βαρύτητα θα δοθεί στα συνταξιοδοτικά προγράμματα, στα προγράμματα υγείας, στα προγράμματα ασφάλισης ιδιωτικής περιουσίας (κατοικίας, σκάφους αναψυχής και αυτοκινήτου) και στα προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών. 

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι: 

- Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση & Κρίση: Εφαρμοσμένες προτάσεις & πρακτικές λύσεις για την αντιμετώπισή της.
- Νέα προϊόντα κλάδου Ζωής, Σύνταξης και Υγείας. (Τα χαρακτηριστικά των νέων συνταξιοδοτικών προγραμμάτων, εγγυημένες αποδόσεις ή επενδυτικό ρίσκο, επιλογές και δυνατότητες στην λήξη, εναλλακτικές προτάσεις, προγράμματα υγείας, οι νέες τάσεις, ισόβια ή ετησίως ανανεούμενα προγράμματα, σχέσεις με ταμεία κοινωνικής ασφάλισης και συνεργαζόμενα νοσοκομεία, συνδρομητικά και εκπτωτικά προγράμματα.)
- Νέα προϊόντα ασφάλισης ιδιωτικής περιουσίας και επαγγελματικών ευθυνών. (Περιουσία, κατοικία, επιχείρηση, σκάφη κ.α., αυτοκίνητο, αστικές ευθύνες)
- Η συμβολή της ασφάλισης στην ανάπτυξη της θεσσαλικής αγοράς: Ευκαιρίες και Προβλήματα. (Αποτύπωση της τοπικής ασφαλιστικής αγοράς, η συνεργασία των διαμεσολαβούντων με τους τοπικούς φορείς, οι ανάγκες των θεσσαλικών επιχειρήσεων και οι προσφορότεροι τρόποι κάλυψής τους).

Η ημερίδα πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του  Δήμου Λαρισαίων, του Σ.Ε.Μ.Α., του Π.Ο.Α.Δ., του Π.Σ.Α.Σ., του Π.Σ.Σ.Α.Σ., του Επιμελητηρίου Λάρισας, του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, της Ένωσης Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος και του Συλλόγου Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Λάρισας.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν οι κ.κ.: Κωνσταντίνος Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Τζανακούλης, Δήμαρχος Λάρισας, Σωτήριος Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Λάρισας, Απόστολος Δοντάς, Πρόεδρος Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, Δημήτρης Παπανικολάου, Πρόεδρος Ένωσης Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος, Στέλιος Πουρέγκας, Πρόεδρος Συλλόγου Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Λάρισας.

Η ημερίδα διοργανώνεται με την υποστήριξη των εταιριών:
Μεγάλος Χορηγός :
CARGLASS
Χορηγοί: CHARTIS, PK DATA

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με προεγγραφή.

Για προεγγραφές επικοινωνήστε με:
τον κ. Νίκο Αθανασίου, τηλ. 210 998 4912 ή στείλτε ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο στο e-mail:athanasiou.n@ethosmedia.eu.
Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της ημερίδας επικοινωνήστε με την κα Σοφία-Αφροδίτη Βουλγαράκη, communication & P.R. Manager, Ethos Media S.A, τηλ. 210 998 4901,  e-mail:voulgaraki.s@ethosmedia.eu.

Το πρόγραμμα της ημερίδας μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ