Νέα πρόσωπα στην AIG η Paola Bergamaschi και ο John Rice

H American International Group (AIG) ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε την Paola Bergamaschi ως διευθύντρια της εταιρείας, με ισχύ από την 1η Δεκεμβρίου 2022.

Επιπλέον, ο John Rice, ο οποίος εντάχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο τον Μάρτιο του 2022, θα αναλάβει τον ρόλο του Επικεφαλής Ανεξάρτητου Διευθυντή, με ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2023.

Ο Douglas Steenland, ο οποίος διετέλεσε Μη Εκτελεστικός Πρόεδρος από το 2015 έως την 1η Μαρτίου 2021, αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος για επανεκλογή στην Ετήσια Συνέλευση των Μετόχων το 2023.

Η Paola Bergamaschi έχει διατελέσει ανεξάρτητη διευθύντρια για πολλές εταιρείες, όπως η BNY Mellon International, η Wells Fargo Securities International, ARCA Fondi SGR. Είχε μια επιτυχημένη καριέρα στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου την Goldman Sachs, την Credit Suisse First Boston και την State Street Corporation τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο John Rice κατείχε και παλαιότερα ηγετικές θέσεις με την General Electric στις παγκόσμιες αγορές της, συμπεριλαμβανομένου του Χονγκ Κονγκ, της Σιγκαπούρης και του Καναδά, πριν αποσυρθεί από τη GE ως Αντιπρόεδρος το 2018.