ING Ελλάδος: Κορυφαία επωνυμία στην κατηγορία «Ασφαλιστικές Υπηρεσίες»

Η ING Ελλάδος βραβεύτηκε, για δεύτερη φορά από το θεσμό των Superbrands Greece, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης ως η Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία στην Ελλάδα στην κατηγορία «Ασφαλιστικές Υπηρεσίες», λαμβάνοντας την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των ασφαλιστικών εταιριών που συμμετείχαν. Η εκδήλωση για την ανάδειξη των κορυφαίων εταιρικών επωνυμιών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2012 στο ξενοδοχείο Hilton Athens.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Μάνος Χειράκης, Γενικός Διευθυντής Marketing & Bancassurance ING Ελλάδος, ο οποίος δήλωσε: «Η ανάδειξη της ING ως μία από τις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα για δεύτερη φορά, αποτελεί μεγάλη τιμή για την εταιρεία αλλά και για τους ανθρώπους της, οι οποίοι με την εργασία τους έχουν καταφέρει να εδραιώσουν την ING στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού ως μία κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της. Διανύοντας το 33ο έτος επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα, η ING προσφέρει ασφάλεια, επενδυτικές επιλογές και επαγγελματική συμβουλή σε περισσότερους από 400.000 Έλληνες. Στη δύσκολη αυτή συγκυρία για τη χώρα μας, αντιλαμβανόμαστε την ευθύνη μας απέναντι στους πελάτες μας καθώς και στους εργαζομένους, τους συνεργάτες μας και ευρύτερα στην κοινωνία, ευθύνη που ενισχύεται με βραβεύσεις όπως η σημερινή».

Η βράβευση των Superbrands αφορά σε εταιρείες που έχουν εδραιώσει κορυφαία φήμη στην κατηγορία τους και προσφέρουν στους πελάτες τους σημαντικά απτά ή αντιληπτά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές τους.

Στόχος του θεσμού των Superbrands αποτελεί η προώθηση και η επιβράβευση των κορυφαίων brands κάθε χώρας, οι οποίες συμβάλλουν στην τοποθέτηση, στην προώθηση και στην αναγνωρισιμότητα ποιοτικών αγαθών και υπηρεσιών.