Πρώτο Εργαστήρι Ανταλλαγής Ιδεών μελών από το MDRT Ελλάδας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Επικοινωνίας μελών MDRT Ελλάδας διοργανώνουν την Τρίτη 3 Απριλίου 2012 το πρώτο εκπαιδευτικό εργαστήρι (lunch workshop) για τα μέλη του Οργανισμού στο Ξενοδοχείο METROPOLITAN, Λ. Συγγρού 385. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενδυνάμωση των σχέσεων των μελών Ελλάδας μέσω της ανταλλαγής ιδεών σύμφωνα με τα πρότυπα του Million Dollar Round Table

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί ένα ακόμη βήμα στις επιτυχημένες διοργανώσεις ημερίδων των τελευταίων ετών και συνέχεια της 1ης Συνάντησης Μελών MDRT Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε πέρυσι τον Μάρτιο σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Η διάρκεια του εργαστηρίου θα είναι περίπου 3 ώρες (περιλαμβάνει ελαφρύ γεύμα) , με ώρα προσέλευσης 2 μ.μ. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να ζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι από τον Πρόεδρο της Επιτροπής και τα μέλη ή στο email: 
dsykovaris@inlife.gr μέχρι την 29η Μαρτίου, με σειρά προτεραιότητας για τις συμμετοχές λόγω πληρότητας της αίθουσας.
Ανάλογες δραστηριότητες προγραμματίζονται ήδη και για τη Βόρεια Ελλάδα, όπου έχει ο Οργανισμός επιτυχημένη παρουσία.

Το ΜDRT είναι ένας διεθνής οργανισμός με 35.000 μέλη, τους καλύτερους ποιοτικά και παραγωγικά ασφαλιστές απ’ όλο τον κόσμο. Σκοπός του, είναι η ανέλιξη του επαγγελματία σ’ ένα σύγχρονο ασφαλιστικό περιβάλλον, μέσα από συνεχή ενημέρωση, εκπαίδευση και εφαρμογή κανόνων δεοντολογίας.