Η Allianz Ελλάδος χορηγός του ιστιοπλοϊκού σκάφους Alsouma

Η Allianz Ελλάδος στηρίζει ενεργά με τη χορηγία της για μία ακόμα χρονιά το ιστιοπλοϊκό σκάφος Alsouma Allianz. Ο κυβερνήτης του σκάφους κ. Θεόδωρος Γεωργιάδης και το πλήρωμά του αποτελούν μία από τις κορυφαίες αγωνιστικές ομάδες στο χώρο της ιστιοπλοΐας, με πολλαπλές διακρίσεις στους σημαντικότερους αγώνες ανοικτής θαλάσσης. 

«Η ιστιοπλοΐα είναι ένα άθλημα για όλες τις ηλικίες. Η νίκη σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες, όπως και η επιτυχημένη πορεία μίας εταιρείας, απαιτούν θεωρητική και τεχνική γνώση των ανθρώπων, ομαδικό πνεύμα και συνεργασία αλλά και δυναμισμό, εγρήγορση και πειθαρχία» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Market Management της Allianz Ελλάδος κ. Άγγελος Πολίτης.

Το 2011 ήταν για το Alsouma Allianz μία από τις πιο επιτυχημένες χρονιές. Το σκάφος κατέλαβε την πρώτη θέση στο ranking list της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας για σκάφη κατηγορίας ORC για το 2011, ανάμεσα σε 105 συμμετοχές. Αναλυτικότερα και αναφορικά με τους σημαντικότερους αγώνες του 2011, το Alsouma Allianz κατέκτησε την 6η θέση της γενικής κατάταξης στο «Κύπελλο Βορείου Αιγαίου του ΝΟΑΘ», την 5η θέση στο «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ORC i» και στο «Aegean Regatta», ενώ η χρονιά έκλεισε με την 3η θέση στο «Χειμερινό Κύπελλο ΝΟΕ»

Με την ευκαιρία της νέας αγωνιστικής χρονιάς, τα μέλη του πληρώματος και στελέχη της Allianz Ελλάδος συναντήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Ομίλου Ιστιοπλοϊας Ανοικτής Θαλάσσης ανανεώνοντας τη συνεργασία τους. Η θεωρητική και τεχνική γνώση, το ομαδικό πνεύμα, η αγωνιστικότητα και το πάθος που διακρίνουν το πλήρωμα του Alsouma Allianz υπόσχονται μία δυναμική παρουσία και στη νέα αγωνιστική χρονιά που ξεκινάει.