Nέα συνεργασία της Glassdrive με την Allianz

Ξεκίνησε η συνεργασία της Glassdrive με την ασφαλιστική εταιρία Allianz στον τομέα της αντικατάστασης και επισκευής κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Με τη συνεργασία αυτή, οι πελάτες της Allianz θα εξυπηρετούνται με ένα απλό τηλεφώνημα, χωρίς καμία γραφειοκρατική διαδικασία, ταλαιπωρία ή οικονομική επιβάρυνση από το πανελλαδικό δίκτυο της Glassdrive το οποίο αποτελείται από 27 σταθμούς, 15 κινητές μονάδες και 60 συνεργάτες. 

Η Allianz Ελλάδος, μέλος του Allianz Group, μέσα από τις σύγχρονες ασφαλιστικές λύσεις που προσφέρει στην ελληνική αγορά, βοηθάει τους πελάτες της να διαχειριστούν κινδύνους και ευκαιρίες. Στα 20 χρόνια παρουσίας της στην Ελληνική αγορά, η Allianz επενδύει στη δίκαιη τιμολογιακή πολιτική, την πληρότητα των παροχών και την ταχύτητα και ποιότητα στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

Η συνεργασία της Glassdrive και της Allianz προσφέρει στους ασφαλισμένους οδηγούς που καλύπτονται για θραύση κρυστάλλων, μόνο γνήσια κρύσταλλα αυτοκινήτων από τους μεγαλύτερους προμηθευτές των περισσότερων αυτοκινητοβιομηχανιών, κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (Original Equipment Manufacturer – OEM).  Επιπλέον, χάρη στην πολυετή πείρα των τεχνικών του δικτύου της, η Glassdrive διασφαλίζει την ποιότητα εργασίας προσφέροντας γραπτή εγγύηση εφ΄όρου ζωής.