Συνάντηση του Συλλόγου Ζημιωθέντων με το Φ. Κουβέλη

Μετά από πρωτοβουλία της Αντιπροέδρου του Δ.Σ του Συλλόγου κα Κ. Φωτοπούλου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20/03/2012 συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φ.Κουβέλη με αντιπροσωπεία του ΔΣ του Συλλόγου αποτελούμενη από τους κ.κ. Θ.Πετρίδη, Ν.Κεχαγιάογλου και Ν.Δερμιτζάκη.

Ο κ. Κουβέλης ζήτησε από το γραφείο του Συλλόγου όλο το ενημερωτικό υλικό για τις μέχρι σήμερα εξελίξεις πάνω στην υπόθεση, το οποίο και μελέτησε καταθέτοντας στα μέλη του ΔΣ συγκεκριμένες, εξαιρετικά ενδιαφέρουσες προτάσεις για την επίλυση της υπόθεσης.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ αφού άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή το ιστορικό αλλά και τις προτάσεις του Συλλόγου εξέφρασε την ειλικρινή κατανόησή του, ενώ παράλληλα τόνισε την ανάγκη για όσο το δυνατόν συντομότερη και δίκαιη επίλυση του προβλήματος.

Στις άμεσες ενέργειες του ως Προέδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς θα είναι η κατάθεση επίκαιρης επερώτησης με την συνεργασία και των άλλων κομμάτων της Βουλής.

Το ΔΣ του Συλλόγου κατέθεσε την εμπειρία του από παλαιότερες ενέργειες και του προτάθηκε να δεχθεί την συμμετοχή του Συλλόγου για την σύνταξη της επερώτησης, κάτι που αποδέχθηκε.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση του κ. Κουβέλη ότι σε κάθε περίπτωση μετεκλογικά, είτε από την θέση της αντιπολίτευσης, είτε της συμπολίτευσης ο Σύλλογος θα τύχει της ίδιας ειλικρινούς και άμεσης ανταπόκρισης για την επίλυση του προβλήματός του.