Έρχεται νέα κατηγορία προγραμμάτων υγείας από τη Groupama

Μια νέα κατηγορία προγραμμάτων κλάδου Υγείας εγκαινιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο η Groupama Φοίνιξ, παρουσιάζοντας στο δίκτυο πωλήσεων και τους συνεργάτες της ένα πρόγραμμα το οποίο θα είναι εστιασμένο στο δημόσιο τομέα.
 
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το πρόγραμμα θα είναι χαμηλού κόστους και θα απευθύνεται σε υποψήφιους ασφαλισμένους οι οποίοι ενδιαφέρονται σε περίπτωση που τεθεί ζήτημα με την υγεία τους να νοσηλευθούν σε δημόσια θεραπευτήρια.
 
Προφανώς το νέο προϊόν βασίζεται στο πλαίσιο συνεργασίας που έχει συνάψει ο κλάδος με την κυβέρνηση για την περίθαλψη σε κρατικά νοσοκομεία, υπό ειδικό καθεστώς, ασθενών – ασφαλισμένων σε ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.
 
Πηγές της αγοράς αναφέρουν ότι ο ανταγωνισμός θα ακολουθήσει με ανάλογα προγράμματα προκειμένου ουσιαστικά να απευθυνθεί σε ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό, στο οποίο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται:
 
-         Οι άνεργοι και οι οικογένειές τους, που στερούνται ασφαλιστικής και κατά συνέπεια νοσοκομειακής κάλυψης.
-         Οι χαμηλόμισθοι και κατά κύριο λόγο οι ωρομίσθιοι, οι οποίοι θα ήθελαν να έχουν πρόσβαση στην πρώτη θέση κρατικών νοσοκομείων, μέσω ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου χαμηλού κόστους.
-         Όσοι έχουν κόψει τις εισφορές στα Ταμεία τους, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σήμερα χωρίς ασφαλιστική – νοσοκομειακή κάλυψη.