Τρίμηνο συμβόλαιο αυτοκινήτου από την ΝΡ

Η ασφαλιστική εταιρεία ΝΡ παρουσίασε τις τελευταίες μέρες ένα πρωτοποριακό συμβόλαιο αυτοκινήτου που πληρώνεται και στο τρίμηνο.

Η καινοτομία της εταιρείας αφορά στο γεγονός ότι, η ΝΡ αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες πολλών εκ των ασφαλισμένων να ανταποκριθούν σε 6μηνα ή ετήσια συμβόλαια, προχώρησε άμεσα στη θέσπιση τρίμηνου συμβολαίου.

Το συγκεκριμένο συμβόλαιο που προτείνει στη διαφημιστική καμπάνια της η ΝΡ ξεκινά από 85€ και αναφέρεται σε Αυτοκίνητο 950cc στην Αττική με κάλυψη προσωπικού ατυχήματος οδηγού, φροντίδα και οδική βοήθεια από ατύχημα, κάλυψη από ανασφάλιστο, διατήρηση Bonus Malus (μέχρι 2 ατυχήματα το χρόνο).

Η ΝΡ πιστεύει ότι είναι ανάγκη να λειτουργήσει στη χώρα μας μια ελληνική ασφαλιστική επιχείρηση που θα προσφέρει στους πελάτες της ασφαλιστικά προγράμματα και υπηρεσίες εφάμιλλες των μεγάλων πολυεθνικών ασφαλιστικών εταιρειών και θα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην καθημερινή δημιουργία πραγματικών σχέσεων με τους πελάτες της, στην άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών τους με προγράμματα σαν το ΝΡ τρίμηνο.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιώργος Ζάχος χαρακτήρισε το ΝΡ 3μηνο, «ως το σημαντικότερο εργαλείο με το οποίο βοηθάμε κάθε οικογένεια, κάθε Έλληνα, κάθε οδηγό να μην μένει ανασφάλιστος. Ζούμε σε αυτή τη κοινωνία και αφουγκραζόμαστε καθημερινά τις ανάγκες των συνανθρώπων μας και πρέπει να παρέχουμε προγράμματα ευέλικτα που θα φέρνουν τους ασφαλιζόμενους πιο κοντά στην ασφάλιση γιατί αυτή είναι η σιγουριά τους. Εμείς σαν εταιρεία ψάχνουμε καθημερινά νέα μοντέλα που θα διαμορφώσουν μια σωστότερη και ασφαλέστερη αγορά». 

 Η φιλοσοφία αυτή, που χαρακτηρίζει τη διοίκηση της εταιρείας και όλους τους εργαζόμενους σε αυτήν, περικλείεται στη φράση «Συνεπής σε ό,τι πει», που είναι και το μήνυμα που φέρει η εταιρεία σε κάθε της συμβόλαιο, σε κάθε της υπογραφή, σε κάθε της επαφή με τους πελάτες και τους συνεργάτες της.