Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην MetLife Alico

Ιδιαίτερα μεγάλη ήταν για άλλη μια φορά η συμμετοχή των συνεργατών του Παραγωγικού και Διοικητικού Συστήματος της MetLife Alico στην Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας που οργάνωσε πρόσφατα η εταιρεία. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των Κεντρικών Γραφείων της MetLife Alico στο Μαρούσι.

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια θεσμό για την MetLife Alico, καθώς πραγματοποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα και πάντα με μεγάλη συμμετοχή των ανθρώπων της εταιρείας. Ένα από τα αποτελέσματα της προσπάθειας αυτής είναι και η δημιουργία Τράπεζας Αίματος που μπορεί να καλύψει έκτακτες ανάγκες τόσο για τους εθελοντές αιμοδότες, όσο και για τις οικογένειές τους.

«Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι μία πράξη αγάπης αλλά και κοινωνικής ευθύνης» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Διοικητικός Διευθυντής της MetLife Alico, κ. Αχιλλέας Σδράκας. «Είναι σε όλους μας γνωστό ότι η παρασκευή αίματος στο εργαστήριο είναι αδύνατη. Αφιερώνοντας ελάχιστα λεπτά από το χρόνο μας, μέσα από αυτή την κίνηση ανιδιοτέλειας και αλληλεγγύης, μπορούμε να προσφέρουμε μια ανεκτίμητη βοήθεια στο συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη».