Οι στόχοι της Μινέττα για το 2012

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου η Ευρωπαϊκή Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα στα κεντρικά της γραφεία στη Συγγρού, παρουσία των μετόχων της  -οικογενειών Θεοχαράκη και Μινέτα-, του προσωπικού, των συνεργατών και πολλών φίλων.  

Στην ομιλία του ο κ. Βασίλης Θεοχαράκης Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, αφού μνημόνευσε τον ιδρυτή της εταιρείας, φίλο και συνεργάτη του Πάνο Μινέτα, ευχαρίστησε ιδιαίτερα το προσωπικό και τους πολυπληθείς συνεργάτες οι οποίοι, παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, κατόρθωσαν να διατηρήσουν την παραγωγή σε ικανοποιητικά επίπεδα και εντός των στόχων της εταιρείας για το 2011. Αναφερόμενος στους στόχους για το 2012 επεσήμανε ότι η εταιρεία θα προχωρήσει ακόμη πιο δυναμικά με επιπρόσθετα όπλα τα νέα προϊόντα που αφορούν όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους και προσαρμόζονται στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Θεοχαράκης υπογράμμισε ότι η “Ευρωπαϊκή Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα” θα συνεχίσει την περαιτέρω ενίσχυση των οργανωτικών της δομών ώστε να είναι κατάλληλα προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του νέου θεσμικού περιβάλλοντος που θέτει η Solvency II.

Στη συνέχεια χαιρετισμό και ευχές απηύθυναν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μπερτσιάς, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής και Γεώργιος Μινέτας, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. & Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος. Ακολούθησε δεξίωση για όλους τους παρευρισκομένους.