“Bonjour Health”: Καλημέρα στα γαλλικά από τη CNP Marfin Ζωής

Μία διαφορετική καλημέρα, στα γαλλικά, είπε χτες η Marfin CNP, στην πρώτη πανελλήνια παρουσίαση του νέου της ασφαλιστικού προϊόντος, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Caravel. Το νέο αυτό προϊόν ονομάζεται “Bonjour Health” και περιλαμβάνει μία σειρά παροχών και προνομίων για τους πελάτες. Ταυτόχρονα θα προωθείται από ανεξάρτητο δίκτυο.

Έχοντας ανταγωνιστική τιμή το “Bonjour Health” περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο φάσμα καλύψεων για τον ασφαλισμένο, που αφορά σε προ-νοσοκομειακά έξοδα, έξοδα νοσηλείας, ιατρικές επισκέψεις σε επιλεγμένες ειδικότητες, ενώ  σε περίπτωση χειρουργικού περιστατικού για το οποίο δεν θα υποβληθούν δαπάνες προς αποζημίωση, καταβάλλεται χειρουργικό επίδομα ανάλογα με τη βαρύτητα και το είδος της επέμβασης.

Ταυτόχρονα το νέο ασφαλιστικό προϊόν παρέχει στον ασφαλισμένο μέσω συμβεβλημένου δικτύου παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρόσβαση σε δωρεάν απεριόριστες προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις σε επιλεγμένες ειδικότητες, απεριόριστες προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις με μικρή συμμετοχή στο κόστος, σε άλλες ειδικότητες, διαγνωστικές εξετάσεις με έκπτωση 80% ή 85% και έως €1.500 ετησίως, δωρεάν Check up ετησίως, εξειδικευμένο Check up με προνομιακή τιμολόγηση, αιμοληψία κατ’ οίκον, στο λεκανοπέδιο της Αττικής, με κόστος €10, οδοντιατρικές πράξεις με έκπτωση 50%, συντονιστικό Ιατρικό Τηλεφωνικό Κέντρο (24 ώρες/24ωρο, 365 μέρες/χρόνο).

Συγκεκριμένα, στις παροχές του προϊόντος περιλαμβάνονται και τα ακόλουθα :

1.      Ανώτατο όριο κάλυψης: €1.000.000 ετησίως για νοσηλεία εντός της Ελλάδας ή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και €500.000 ετησίως για νοσηλεία στις υπόλοιπες χώρες (συμπεριλαμβανομένων Αμερικής και Καναδά)
2.      Εκπιπτόμενο ποσό: €400 ή €1.000 ή €1.500 ή €3.000 ετησίως
3.      Θέση νοσηλείας στην Ελλάδα: Θέση Α’ (Μονόκλινο) ή Θέση Β΄ (Δίκλινο)
4.      Θέση νοσηλείας στο Εξωτερικό: Κάλυψη εξόδων έως €500 ανά διανυκτέρευση
5.      Δυνατότητα κάλυψης των Προ-Νοσοκομειακών και Μετά-Νοσοκομειακών εξόδων, έως €1.000 ετησίως
6.      Κάλυψη εξόδων Πλαστικής Χειρουργικής μαστού λόγω μαστεκτομής συνεπεία καρκίνου, έως €5.000 ετησίως
7.      Δυνατότητα κάλυψης εξόδων αποκλειστικής/ού νοσοκόμου
8.      Ποσοστό κάλυψης αναγνωριζομένων εξόδων νοσηλείας:
- Σε νοσηλευτικά ιδρύματα της Ελλάδας ή της Ε.Ε., ποσοστό 100% με την προϋπόθεση προηγούμενης ενημέρωσης της Εταιρείας.
- Σε νοσηλευτικά ιδρύματα άλλων χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Αμερικής και του Καναδά, ποσοστό 80%.