Quinon Pharmaceutical Solutions: Παρουσία στο 8ο συνέδριο ΕΕΦΑΜ

Ολοκληρώθηκαν πρόσφατα οι εργασίες του 8ου συνεδρίου Φαρμακευτικού Marketing στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών. Εναρμονισμένη απόλυτα με τον τίτλο του συνεδρίου, «Αξία, Καινοτομία, Προσαρμογή», έκανε την πρώτη επίσημη παρουσίαση της στην ελληνική φαρμακευτική αγορά η Quinon Pharmaceutical Solutions. 

Η Quinon είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία με εξειδίκευση στο Outsourcing (υπηρεσίες εξω-επιχειρησιακών πόρων) του κλάδου της υγείας. Στελεχωμένη από ανθρώπους με εμπειρία και ενεργή συμμετοχή στην αγορά της υγείας φιλοδοξεί να καλύψει τα κενά και τις προκλήσεις που καθημερινά αντιμετωπίζει τόσο μια μεγάλη επιχείρηση όσο και ένας μικρός ιδιώτης από το συνεχώς αυξανόμενο κόστος λειτουργίας, το συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό και φορολογικό περιβάλλον, την μη άμεση διαθεσιμότητα εξειδικευμένου προσωπικού, την αδυναμία πλήρους αξιοποίησης των ανθρωπίνων πόρων και τη δυσκολία ελέγχου του προσωπικού. 

Η Quinon προσφέρει υπηρεσίες βασισμένες στις ανάγκες κάθε επιχείρησης του κλάδου υγείας, ξεκινώντας από τις πιο βασικές και φθάνοντας μέχρι τις πιο εξειδικευμένες, είτε μέσα από έτοιμα δοκιμασμένα πλάνα είτε μέσα από την δημιουργία ενός νέου ξεχωριστού πλάνου για κάθε επιχείρηση, έχοντας σαν στόχο το όφελος της επιχείρησης, τον σεβασμό της εταιρικής κουλτούρας και την δημιουργία αξίας προς τους πελάτες της επιχείρησης.