Τα νέα προϊόντα της Εθνικής στον κλάδο αυτοκινήτου

Μια νέα σειρά προϊόντων λανσάρει στην αγορά η Εθνική Ασφαλιστική, με στόχο να κερδίσει μερίδια αγοράς στον κλάδο του αυτοκινήτου. Η νέα σειρά προϊόντων με την επωνυμία «Εθνική και Μετακίνηση» περιλαμβάνει τέσσερα νέα πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου με εναλλακτικές καλύψεις, μέσω των οποίων η εταιρεία επιχειρεί να απαντήσει στον αυξημένο ανταγωνισμό που χαρακτηρίζει τον κλάδο με μειώσεις στα ασφάλιστρα και ανακατανομή των μεριδίων. 

Τα νέα πακέτα περιλαμβάνουν εκπτώσεις στα ασφάλιστρα που ξεκινούν από 5% και φθάνουν έως και το 11%, ενώ σε αλλαγές οδηγεί και η διαφοροποίηση σε ισχύουσες τιμολογιακές ζώνες, ανάλογα με τη διείσδυση της εταιρείας στις τοπικές αγορές και το δείκτη ζημιών ανά νομό. 

Με τη νέα τιμολογιακή πολιτική η διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής επιδιώκει να σταθεροποιήσει το στόλο των ασφαλισμένων οχημάτων, που μειώθηκε αισθητά τον τελευταίο χρόνο, καταγράφοντας απώλειες που ξεπερνούν τα 250.000 αυτοκίνητα. Τα νέα πακέτα, εκτός από τις εκπτώσεις περιλαμβάνουν πρόσθετες καλύψεις, όπως η ολική καταστροφή του οχήματος στο «Προνομιακό» συμβόλαιο και τέθηκαν ήδη σε ισχύ από το Φεβρουαρίου προκειμένου σταδιακά έως και το Μάρτιο, να αντικαταστήσουν τα υφιστάμενα πακέτα που διαθέτει η εταιρεία.

Τα νέα πακέτα είναι τα εξής:

Τα νέα προϊόντα της Εθνικής στον κλάδο αυτοκινήτου

Τα νέα προϊόντα της Εθνικής στον κλάδο αυτοκινήτουΤα νέα προϊόντα της Εθνικής στον κλάδο αυτοκινήτου