Ι.ΧΟ.Σ: Δυναμική Kοινότητα Αποφοίτων

Το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικών Σπουδών Ι.ΧΟ.Σ  έχει την χαρά να ανακοινώσει την δημιουργία δυναμικής  Kοινότητας Αποφοίτων .

Προσκαλούνται όλοι οι απόφοιτοι του Ινστιτούτου από το 1994 έως και σήμερα ,οι οποιοι αριθμούν τους 1500 ,να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία του Ι.ΧΟ.Σ  στο 2109480482 προκειμένου καταρχήν να συμμετάσχουν στο Star Gallery Αποφοίτων  στο επίσημο site www.ixosacademy.edu.gr  στέλνοντας φωτογραφία και βιογραφικό τους στο info@ixosacademy.gr  .

Ο κάθε απόφοιτος θα έχει προσωπική σελίδα στο επίσημο site του Ινστιτούτου με ατομικό μοναδικό link. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν εύκολα ,μαζικά και με ταχύτητα να ενημερώσουν με ένα link όλα τα εμπλεκόμενα μέρη (πελάτες ,συνεργάτες) ότι έχουν δαπανήσει κόπο και χρόνο προκειμένου να αναβαθμίσουν τις γνώσεις του και να ξεχωρίσουν ως Επιστήμονες Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές .

Στην ατομική σελίδα του κάθε αποφοίτου θα αναφέρονται οι τίτλοι σπουδών και μεταπτυχιακών που έχει αποκτήσει από το Ι.ΧΟ.Σ καθώς και τυποποιημένα στοιχεία βιογραφικού ,ενώ θα έχει την δυνατότητα να συνδέσει και την δική του προσωπική ιστοσελίδα.

Επίσης ο κάθε απόφοιτος ,ο οποίος έχει ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών τριετίας (Ασφαλίσεις Φυσικών Προσώπων , Ασφαλίσεις Νομικών Προσώπων , Επάλληλες πωλήσεις και Επιχειρηματική Πολιτική) που οδηγούν στον συνολικό τίτλο σπουδών C.I.I.B (Certificate In Insurance Business) θα γίνεται μέλος του Σ.Ε.Α.Δ (Συμβούλιο Επιστημόνων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ) και θα μπορεί να αποκτήσει την κάρτα μέλους ΣΕΑΔ.(δείτε την κάρτα ΕΔΩ)

Για τους αποφοίτους που για κάποιο λόγο  δεν έχουν ολοκληρώσει κάποιες από τις ενότητες μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Ι.ΧΟ.Σ προκειμένου να ενημερωθούν  με ποιο τρόπο μπορούν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους και να αποκτήσουν τον τίτλο  C.I.I.B

Διακεκριμένα μέλη του Σ.Ε.Α.Δ βάσει ποσοτικών και ποιοτικών κριτήριων ,τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα, θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν στο T.I.A CLUB (Τop Insurance Agents) .Πληροφορίες για το σκοπό και τον τρόπο λειτουργίας του Τ.Ι.Α CLUB μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Τα μέλη της κοινότητας θα επικοινωνoύν διαδικτυακά στο FORUM του Ι.ΧΟ.Σ www.ixosacademy.edu/forum  ενώ θα μπορούν να γίνονται και ενημερωτικές και εκπαιδευτικές  συναντήσεις και θα μπορεί να συμμετάσχει όποιος επιθυμεί δια ζώσης η με τηλεδιάσκεψη από οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος και της Κύπρου

Τέλος τα μέλη θα μπορούν να ενημερώνονται και να μελετούν εκπαιδευτικά θέματα από το blog του Ι.ΧΟ.Σ  www.ixosacademy.edu.gr/blog  ενώ θα δίνεται δυνατότητα στα μέλη ΣΕΑΔ σε συνεννόηση με την επιστημονική ομάδα του IXOSAcademy να αρθρογραφούν η να παρουσιάζουν εργασίες .

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για την λειτουργία της Κοινότητας θα σταλούν σε επόμενο newsletter .Ο αρχικός στόχος είναι να συγκεντρωθεί όσο μεγαλύτερο ποσοστό των αποφοίτων είναι εφικτό. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με το Ι.ΧΟ.Σ στο 2109480482 ή στο info@ixosacademy.gr