Ασφάλιση επιχειρήσεων από την Efg Eurolife

Η ΕFG Eurolife Ασφαλιστική, ανήκει στον όμιλο Εurobank EFG και μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες στην ελληνική αγορά.  Τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από το σύγχρονο σχεδιασμό τους και καλύπτουν πλήρως  τις ανάγκες κάθε ανθρώπου για τη δημιουργία κεφαλαίου σύνταξης, την προστασία της ζωής του, της περιουσίας του, της επιχείρησής του καθώς και την κάλυψη εξόδων που αφορούν την υγεία του.

Τα  προγράμματα της EFG Eurolife Aσφαλιστικής  διατίθενται και  από τα καταστήματα Eurobank καθώς και από επιλεγμένους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Παρακάτω αναφέρονται ενδεικτικές πληροφορίες για τις κατηγορίες ασφαλιστικών αναγκών που καλύπτει η εταιρία με τα προγράμματά της. Στο νέο αναβαθμισμένο διαδικτυακό τόπο της Εταιρίας www.eurolife.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικότερα στοιχεία.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ BUSINESS

Η EFG Eurolife Ασφαλιστική διαθέτει σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές εξειδικευμένα προγράμματα για Ελεύθερους Επαγγελματίες, για Μικρές Επιχειρήσεις και Εμπόρους Καταστημάτων, για ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων και άλλες ειδικότητες.

Επιλέγοντας μέσα από μια πλήρη σειρά ασφαλιστικών προγραμμάτων μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ασφαλίσουν:

•    Το κτίριο, τον πάγιο εξοπλισμό και τα εμπορεύματα, για ζημιές που μπορεί να προκληθούν από φωτιά, πλημμύρα, κλοπή, ζημιογόνα γεγονότα, κακόβουλες ενέργειες κ.λ.π. Επιπλέον, παρέχεται προαιρετική δυνατότητα κάλυψης σεισμού.
•    Πελάτες, συνεργάτες ή οποιονδήποτε τρίτο που έχει πρόσβαση στο χώρο εργασίας για τυχόν ατυχήματα (αστική ευθύνη).

Ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις για μεγάλες επιχειρήσεις
 
Επιπλέον, η EFG Eurolife Ασφαλιστική διατηρεί σημαντική τεχνογνωσία στην ασφάλιση μεγάλων εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα.
Το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει ορισμένους από τους μεγαλύτερους ελληνικούς ομίλους επιχειρήσεων.
Η EFG Eurolife Ασφαλιστική δίνει τη δυνατότητα σε μεγάλες επιχειρήσεις να προστατεύσουν το ενεργητικό, τα αποτελέσματα και το προσωπικό τους. Μέσα από έναν ολοκληρωμένο και αξιόπιστο μηχανισμό ασφάλισης, μπορεί να «μεταφερθεί» στην εταιρεία ο κίνδυνος απρόβλεπτης ζημιάς ή απώλειας κερδών ώστε ο ασφαλισμένος να επικεντρωθεί στη στρατηγική του ανάπτυξη.