Έξυπνες ασφαλιστικές λύσεις για επιχειρήσεις

Χρήστος Χασιώτης
Manager, Κλάδοι Αναπτυσσόμενων Αγορών & Αστικής Ευθύνης στην Chartis

Τα Smart Business Solutions αποτελούν μία ομάδα πραγματικά καινοτόμων ασφαλιστικών προγραμμάτων που απευθύνεται σε περισσότερες από 400 κατηγορίες μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Πρόκειται για μια ομάδα  πολύ-ασφαλιστηρίων  που ενσωματώνουν σε ένα και μοναδικό συμβόλαιο όλες τις βασικές καλύψεις που χρειάζεται η σύγχρονη επιχείρηση για μία ευρεία σειρά περιπτώσεων, όπως ασφάλιση κατά παντός κινδύνου για τα περιουσιακά της στοιχεία , ασφάλιση αστικών ευθυνών προς πελάτες, εργαζομένους και από τα προϊόντα που πωλεί , ασφάλιση των χρημάτων που εισπράττει και μεταφέρει , διακοπή εργασιών, συμπληρωματικά έξοδα και προσωπικό ατύχημα κλπ.

Όντας μία πραγματικά «έξυπνη» λύση, το πολυασφαλιστήριο αυτό διαμορφώνεται ανάλογα με τη φύση και τις συγκεκριμένες ανάγκες της κάθε κατηγορίας επιχειρηματικής δραστηριότητας. Είναι λογικό πως μία εταιρία παροχής υπηρεσιών έχει διαφορετικές ανάγκες από μία παραγωγική μονάδα, ή μία κατασκευαστική εταιρία ή ένα κατάστημα λιανικής. Χαρτογραφήσαμε λοιπόν τις ανάγκες της κάθε κατηγορίας και δημιουργήσαμε ξεχωριστό πρόγραμμα ειδικό για κάθε μία από αυτές.

Τα Smart Business Solutions είναι ουσιαστικά μία δυναμική πλατφόρμα ασφάλισης που μπορούν σε ετήσια βάση να διαμορφώνονται και να εξελίσσονται παρακολουθώντας την αναπτυξιακή πορεία της κάθε επιχείρησης. Έτσι, ο επιχειρηματίας έχει τη δυνατότητα κάθε χρόνο είτε να προσθέτει είτε να τροποποιεί τις υπάρχουσες καλύψεις, χτίζοντας έτσι ένα ασφαλιστήριο που συμβαδίζει απόλυτα ανάλογα με τις ανάγκες και την εξέλιξη της εταιρίας του.

Τα Smart Business Solutions διαμορφώνονται με γνώμονα την καινοτομία και την πελατοκεντρική προσέγγιση, χαρακτηριστικά που αποτελούν βασικά στοιχεία της ταυτότητας της Chartis.  Επενδύουμε συνεχώς στη σχέση με τους Συνεργάτες μας, έχουμε υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης Πελατών, ιδιαίτερα στη διαδικασία αποζημιώσεων, και αποδεικνύουμε καθημερινά το χαρακτηρισμό μας ως «ασφαλές λιμάνι» στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά όντας μία εξαιρετικά αξιόπιστη και φερέγγυα εταιρία.