Ασφάλιση κτιρίων και περιεχομένου της ΜΟΔ

 

Αντικείμενο του έργου είναι η ασφάλιση των κτιρίων που μισθώνει η ΜΟΔ α.ε. για την στέγαση των Ειδικών Υπηρεσιών του ΕΣΠΑ, ΕΠΑΑ και ΕΣΑΑΛ, του ιδιόκτητου κτιρίου που στεγάζει την Κεντρική Υπηρεσία και τις Ομάδες Υποστήριξης της ΜΟΔ α.ε., καθώς και του περιεχομένου αυτών, δηλαδή του παγίου εξοπλισμού που χρησιμοποιεί και διαθέτει.

Διάρκεια Έργου: Δώδεκα (12) μήνες από την ανάθεση του έργου. Παραλαβή τευχών διαγωνισμού: από τις 08/02/2012 κατά τη διάρκεια των εργασίμων ημερών και ώρες 10:00 – 15:00 από τα γραφεία της ΜΟΔ ΑΕ, γραμματεία του ΤΟΔΥ, και από τον δικτυακό τόπο www.mou.gr

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνουν τα ερωτήματά τους στη ΜΟΔ στην ηλεκτρονική διεύθυνση todydiagonismoi@ mou.gr ή με τηλεομοιοτυπία στον αριθμό 210-7488160, το αργότερο τρεις (3) ημέρες πριν από την ημερομηνία που έχει ορισθεί για την λήξη υποβολής των προσφορών.

Η λήξη υποβολής ορίζεται την 22/02/2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα έως 11:00 π.μ. στα γραφεία της ΜΟΔ α.ε. 
Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν ασφαλιστικές εταιρίες, οι οποίες δραστηριοποιούνται τουλάχιστον κατά τα τρία (3) τελευταία έτη στον κλάδο ασφάλισης Πυρός, που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία και ειδικότερα με τις διατάξεις του ν. δ. 400/70, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει. Διευκρινίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής με το σύστημα της Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών έχουν και οι αλλοδαπές ασφαλιστικές εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα σε άλλο κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) ή σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει τη Συμφωνία Δημοσίων Συμβάσεων του ΠΟΕ (η οποία κυρώθηκε με το Ν. 2513/97). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν επίσης συμπράξεις ασφαλιστικών εταιριών που υποβάλλουν κοινή προσφορά. Στην περίπτωση αυτή, αρκεί ένα μέλος αυτών να διαθέτει την απαιτούμενη τριετή δραστηριότητα στον κλάδο ασφάλισης Πυρός.

Το έργο αυτό χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους και από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Π. Τεχνική Υποστήριξη της Εφαρμογής, Π.Ε.Π. Αττική, Π.Ε.Π. Δυτική Μακεδονία, Π.Ε.Π. Κεντρική Μακεδονία, Π.Ε.Π. Νότιο Αιγαίο, Π.Ε.Π. Στερεά Ελλάδα, Ε.Π. Αλιεία 2007-2013). 

Χρόνος ισχύος προσφορών: Εκατόν είκοσι (120) ημερολογιακές ημέρες από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών. 

Κριτήριο ανάθεσης σύμβασης: Η χαμηλότερη τιμή. Προϋπολογισμός: 70.000 € (εβδομήντα χιλιάδες ευρώ) συμπεριλαμβανομένων όλων των νομίμων επιβαρύνσεων.